Kış İçin En İyi El Kremleri

kis-icin-en-iyi-el-bakim-kremleri

Kış İçin En İyi El Kremleri




Çevremde kozmetiğe ilgisi olmayan kadınların çantasında bile mutlaka bir el kremi taşıdığı gerçeği ve zaman zaman erkeklerin de el kremlerine olan ilgisi, doğrusu gözümden kaçmıyor. Kış mevsimini sevmeyen hatta mümkün olsa doğanın döngüsünden alıp atmak isteyen bir bünye olarak, soğuk havalarda sürekli üşümeye ve kurumaya meyilli halim beni biraz yoruyor olsa da, en azından bakım yapmanın keyfini sürmeye çalışıyorum. (eh biliyorsunuz ki bahaneler bitmez) Biz kadınların ileri yaşlarda yaşını şak diye belli eden organı olan elleri aslında bakıma en ihtiyaç duyulan bölgesi adeta. Özellikle soğuk kış dönemlerinde bakımımıza daha da önem vermeliyiz. Bu zamana kadar, pahalı ucuz pek çok markanın el kremini denemiş bir meraklı fani olarak, kullandıklarım arasında en iyi 5 el kremim işte şu şekilde:


1- Bliss High Intensity Hand Cream : Ne yazık ki ülkemizde çoğu kozmetik markasında olduğu gibi ederinden daha fazla fiyata satılan Bliss, yurt dışında çok çok daha makul fiyatlarla kozmetik severlerin ilgisini çekmekte. Bu el kremi, benim bu zamana kullandıklarım en ama en iyisi arasına 1. sıradaki ezici üstünlüğüyle girmekte. Hem hafif hem çabuk emilen hali ile birleşen yarattığı bakım yapma hissi, tartışmasız en sevdiğim nitelikte olmasına yetti. Deneme imkanınız varsa, mutlaka bir göz atın derim.


2- Avene Cold Cream Hand Cream : Kurumakla birlikte çatlayan elleriniz varsa, Fransız dermokozmetik markası Avene, bu konuda imdadınıza hızır acil kıvamında yetişiyor. Yapısı çok yoğun, kuru ciltlerin ihtiyacına anında cevap verecek kıvamda. İşin iyi tarafı, yapış yapış olmuyor ve etkisi gün boyu devam ediyor.


3- Bioderma Atoderm Hand Cream : Kuru ve hassas bir cilde sahipseniz, tam sizin için biçilmiş bir kaftan bulunuyor. Kuru cilt tiplerine yönelik Atoderm serisi ile Bioderma, kuruyan ellerinizi etkili bir şekilde nemlendirip gün boyu kuruluğunu almaya yetecek yapıda. Aromatik kremler yerine işin çözümüne odaklanan el kremlerinin arayışındaysanız, bu el kremi yeni favoriniz olmaya dünden razı, benden söylemesi.


4- Neutrogena Hızlı Emilen El Kremi : Ben fiyat ararım, fiyat / performansa bakarım diyorsanız, size her yerde kolaylıkla bulabileceğiniz cüzdan dostu bu kremin ellerinizle de dost olacağınızın garantisini verebilirim. İsmiyle müsemma nitelikte, hızlı bir şekilde ciltte emiliyor. Sağladığı yumuşaklık, tüm gün boyunca sizinle kalacak zaferde değil, ama gün içinde 1 kez daha yenilemeniz sorunu çözmeye yetecektir. Market raflarında sıralanan kremler arasında, gözüm kapalı en iyi el kremi olarak seçtiğim ve fiyat performans oranlıyla da en az Norveçli balıkçı amcalarımız kadar sevebileceğiniz orandaki bu hızlı emilen el kremi Neutrogena 'ya ait.


5- L'Occitane Shea Butter Hand Cream : Mis gibi kokular arasında kendimi kaybetmeden bakım yapamıyorum diyorsanız L'Occitane hem doğal içeriği hem de etkili ürünleriyle gönlünüzü çalmaya aday. Yüksek fiyatlarını görmezden gelebiliyor veya bakım için Fizan'daki kremi bile satın alırım diyorsanız, mağazaların dizaynı ile cezbedici havası arasında kaybolmaya hazır olun o halde. L'Occitane markasının en kült ürünlerinden birisi de mis kokulu el kremleri. İçlerinde en etkili olan She Yağlı el kremini mutlaka denemelisiniz.


Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.