MAC - Kinda Sexy.

Merhabalar.

Uzunca bir müddet  alsam mı almasam mı diye düşündüğüm bir ruj Kinda Sexy, uzunca düşünmemim nedeni Mac mağazası olan bir şehirde yaşamayaşım (deneyememem) ve netteki swatchların her yerde farklı olması.

İstediğim nude kesin ve net olarak toprak tonlarında olurken çok hafif şeftalilik içermesi, evet o nude'u hala bulamadım ama Kinda Sexy bir alternatif oldu.


Kinda Sexy Mac'in sitesinde neutral pinky-rose olarak tanımlanıyor bu tanımlamaya katılıyorum evet ama pinky rose kısmına biraz da şeftalilik olayı da eklenmeli çünkü bu şeftaliliği hissediyorsunuz.


Mac'in matte yapısındaki rujlardan olmasına rağmen bana hiç de mat hissettirmiyor, daha çok satin yapıdaki rujlara benzettim ben, mat rujlar kalıcı oluyor ama maalesef bunda öyle bir durum yok, şuana kadar denediğim Mac rujları arasında Creme Cup'la beraber kalıcılığı çok az olanlardan, bir şey yemez içmezseniz belki sizi 2-3 saat götürür ama yine ''matte'' sınıfından olan Ruby Woo gibi sizi asla sabahtan akşama kadar götürmez.



Kinda Sexy'de aradığım ''nude'' tonunu bulmadım belki ama aldığıma da asla pişman olmadım, her cilt tonuna gidecek ister koyu göz makyajına ister hafif tonlu makyajlara eşlik edecek şahane bir renk, hatta şuana kadar denediğim bu tonlardaki rujlar arasında en güzeli.


Duruşu;


Swatchu;


Yakında Honey Love'ı almak istiyorum, tabi Allah bilir yine şansıma nasıl bir ton çıkacak bilemiyorum..

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.