Babe Mild Soap / Parabensiz Parfümsüz

babe-urunleri-kullananlar-babe-mild-soap-dus-jeli

Babe ürünlerinden Mild Soap, hasas ciltlere yönelik bir duş jeli. Bu arada Babe markasının bilinirliği fazla yok, özetle diyebilirim ki İspanya kökenli dermokozmetik isimlerinden birisi. Çoook öncesinde yaptığım bir online alışverişte gelen tester ürünlerinden birisiydi ve ben çekmecenin derin, bir o kadar puslu yerinden yeni gün yüzüne çıkarabildiğim için henüz kullanabiliyorum. (evet, dağınıklığım hımhım da vıyvıy seviyesinde) 


Duş jellerine ne kadar bütçe ayırdığınızı bilemem ancak benim için "altı üstü duş jeli yahu" diyebileceğim kıstasta yer almıyorlar. Zira market raflarında satılan duş jellerinin fazla tuzlu oluşları, vücuduma zamanla olumsuz etkidiği için daha iyi markalara yönelmeye çalışıyorum. Özellikle her gün duş yapan birisiyseniz, ister istemez sık yıkanma ile birlikte gelen fazla duş jeli ve şampuan kullanımının zararları da bu kararımda etkili. Tabii itiraf etmem gerekir ki, kişisel kozmetik merak çıtamın yüksek oluşuyla yeni ürünlere olan ilgim beni her zaman doğruya yönlendirmiyor. (bkz : Palmolive Çikolata Tutkusu)


babe-urunleri-kullananlar-babe-yorumu-mild-soap-dus-jeli


Hassas cilt tipine özgü olarak formüle edilen Babe Mild Soap Duş Jeli, temizlik işini sert kimyasallar kullanmadan yapma beceresine sahip. Cilt toleransına uygun. Paraben yok, parfüm yok, alkol yok ve pH5.5 oranında. Her gün yapılan duş sıklığına ayak uyduruyor, cilt kuruluğu ve tahriş hissi yaratmaktan uzak. Deneme boy ürünlerin tek kullanımlık şeklinde olmamasını seviyorum, alıp almama konusunda oluşan fikrimizi daha netliyor. Sevdim ama tabii benim için hayatımın duş jelleri hâlâ ve hâlâ Bitkisel Laktoserumlu Organik Duş Jeli ve BeSave! 

Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.