Bioderma Sensibio H2O 'yu Denemek İçin 5 Neden

bioderma- sensibio-h2o


Bioderma Sensibio H2O Misel Solüsyon 'un yerli / yabancı güzellik bloglarında ve Youtube kanallarında pek çok defa bahsedilmesi, aslında onun ne kadar çok sevildiğinin de bir göstergesi âdeta‎. Yetkili eczaneler veya online olarak dermokozmetik sitelerindeki cazip kampanyalı fiyatı da bunda bir etken.


Ama hepsi bu kadar değil... Bioderma Sensibio H2O 'yu denemek için bence 5 neden daha var :


NEDEN #1: Dermokozmetik Bir Marka Oluşu, Cilt İçin Kullanırken Daha Güven Veriyor 

Bioderma markası, Fransa 'nın ünlü dermokozmetik markalarından birisi. Türkiye 'de ise dermatologların önerdikleri isimler arasında yer alıyor. Dermokozmetik ürünler cildime daha rahat kullanabileceğim ürünler skalasında. Hele ki sayısız cilt bakım ürününü kullandığım Bioderma, benim için lider isimlerinden birisi.


NEDEN #2Yenilenen Ambalajı ile Daha Pratik Kullanım 

Eski ambalajlarına kıyasla çok daha pratik hale gelen bu yeni ambalajındaki Bioderma Sensibio H2O 'ların kapağını açtıktan sonra yuvarlak silikon kısıma makyaj temizleme pamuğunuzu koyup 1-2 kere bastırmanız yeterli. Solüsyon, pamuğunuza hızlı bir şekilde nüfuz ediyor. Bu da çok pratik bir kullanım sağlıyor.


NEDEN #3Yapısı Çok Hafif

Su gibi bir temizleyici fikri kulağa çok hoş gelmiyor mu? İşte Bioderma Sensibio H2O Solüsyon, aynen bu etkiye sahip. Hafif yapısı, cilt üzerinde ağırlık oluşturma gibi bir problem yaratmıyor. Şu ana kadar sadece kendi açımdan değil, kullandığını bildiğim arkadaşlarımın cildinde de olumsuz bir sonuç yaşatmadığını görmek güzel bir tablo. Tabii ki farklı cilt tiplerinin aynı ürüne gösterdiği reaksiyonlar her zaman için farklı derecelerde olabilir ama bu ürünle ilgili bu anlamda olumsuz bir intibayla karşılaşmadım.


bioderma- sensibio-h2o-yeni-ambalaj-tasarimli-kullananlar-fiyat


NEDEN #4Tonik Etkisinde Bir Makyaj Temizleyici

Sadece makyaj temizliği için değil, cilt bakımında tonik olarak da kullanıma açık olması demek, 1 taşla 2 kuş demektir. Eğer cildinizde tonik kullanmayı sevenlerdenseniz, bu ürünü sadece makyajınızı arındırmak adına değil, ferahlatıcı ve yatıştırıcı özelliği sayesinde cildinize tek başına tonik olarak da uygulayabilirsiniz.


NEDEN #5Hem Göz Hem Cilt Hem Dudak Makyajını Temizlemede Çok Yönlü Bir Kullanım Sunuyor

Makyaj temizliğinde çok yönlü kullanım sunuşu sayesinde, ister göz ister cilt isterseniz de dudak makyajınızda temizleyici olarak kullanabilirsiniz. Cilt ve göz makyajını çıkartmada ayrı ayrı temizleyiciler kullanmaktan yana değilseniz çoklu kullanım özelliği sunan Bioderma Sensibio H2O 'ya  bir şans vermelisiniz.


Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.