En Havalı 4 Bob Saç Modeli

En Havalı 4 Bob Saç Modeli


Bob saç modelleri, yıllardır popüler saç kesimleri arasında yer almakta ve özellikle son zamanlarda popülerliği daha da ön planda. Görülüyor ki, Bob bizi asla bırakmayacak, çünkü bu sezon da pek bir moda!


Bob saç modelini bu kadar ünlü yapan, kullanımı kolay bir model oluşu ve her saç tipine hitap edişi. Bu demek oluyor ki düz saçlarınız var ise de Bob yakışır, dalgalı saçlarınız var ise de uyum gösterir, kalın telli veya ince telli olmanız da Bob saç modelini yaptırmaya engel değil. Sadece dikkat etmeniz gereken püf nokta, işini iyi bilen bir kuaförle beraber yüz hattınıza uygun olanı seçmektir. Örneğin uzun bir yüze sahipseniz daha kısa modeli veya yuvarlak hatlara sahipseniz daha hacimli kat kat bir kesim sizi olduğunuzdan daha genç ve güzel gösterecektir.

havali-bob-sac-modelleri




Bol Katlı Bob Modeli :

Çene hizasına kadar gelen saç modelinin arka kısmını ne kadar hacimli ve dağınık bırakırsanız, o kadar seksi durur. İyi bir saç şekillendirici ile de gün boyu hacimini koruyabilirsiniz. Pek çok ünlü ismin kuaförü saçlarda bu tekniği kullanmakta.

Orta Uzunlukta Bod Modeli :

Omuz hizasına gelen saçlarınızla birlikte doğal ve şık bir görünüm veren orta uzunluktaki Bob modeli, özellikle düz saçlara çok hitap ediyor. Bu şekilde saç şekliniz yüzünüzü hem daha zarif hem daha genç gösterecektir.


havali-bob-sac-modelleri


Asimetirik Bob Saç Modeli :

Klasik kesim Bob modeline en harika alternatif, asimetrik kesim Bob modelidir. Hem daha modern bir görünüm sağlar, hem de saç uçlarında renk oyunlarına cevap verir. Klasik modelleri özgün şekilde kullanmayı sevenlere göre!


Uzun Saçlarda Bob Modeli :

Saçlarınızın kısa veya uzun oluşu Bob kullanmanıza hiç de engel değil. Saçlarınızda radikal değişiklikler yapmaktan yana değilseniz, amacınız rutinlikten çıkıp hafif dokunuşlarla havalı bir imaj vermekse, uzun saçlarda yaratılan Bob yansımaları tam sizin aradığınız model olabilir.

Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.