Flormar Deluxe Multi Effect Powder / Makyajda Çok Yönlü Pudra

flormar-deluxe-multi-effect-powder


flormar-deluxe-multi-effect-powder-makyaj-pudrasi


Flormar Deluxe Multi Effect Powder
Flormar Çok Yönlü Makyaj Pudrası (Allık+Far+Pudra)

Flormar Deluxe Multi Effect Powder; hem allık hem pudra hem de göz farı olarak kullanılabilen çok amaçlı bir makyaj ürünü. Benim gözümde Flormar, geçen yılın en iyi çıkış yapan makyaj markası oldu. Eğlenceli tasarımları, yenilenen ürünleriyle sunulan kaliteli ambalajları bile cezbedici. Bu pudra da kadife kılıfının yanı sıra iç kısımdaki floral tasarımıyla da Flormar'ın tasarım harikası ürünlerinden birisi olmuş doğrusu.


flormar+deluxe+multi+effect+powder


Ambalajın dışındaki floral motifler, pudrayı açtığınızda da sizi karşılıyor. Pudranın üst kısmına işlenen çiçekler oldukça hoş görünümde. Çok yönlü Deluxe Multi Effect Powder pudraları DM01, DM02 ve DM03 şeklinde toplamda üç çeşit. Tanıtıyor olduğum ise DM03 numaralı. Ojelere yeni yeni isim vermeye başlayan Flormar, umarım diğer makyaj ürünlerinde de aynı güzelliği yapar. Çünkü isimler kesinlikle makyaj markalarını bizlerin gözünde daha eğlenceli kılıyor.

swatches-flormar-deluxe-multi-effect-powder


Pudra 4 farklı renk kombinasyonundan oluşmakta. İster tek tek renkleri göz farı amaçlı kullanın, ister canlı renkleri allık olarak, isterseniz de hepsini karıştırıp (veya cilt tonunuza göre açık olan kısımları) yüz pudrası olarak da kullanabilirsiniz. Benim cilt tonuma hepsini karıştırmak biraz fazla pembe kaçtığı için, sadece açık kısımları kullanıyorum. Pudranın tozutma hali var, bu yüzden dikkatle kullanmanızı öneririm.


Ambalajın arkasında yazan Patented Design, tasarımın özel ve patentli olduğu ayrınıtısını bizlere sunuyor. Ambalajı da, üzerindeki floral desenler de bir harika. Flormar Deluxe Multi Effect Powder fiyatı 29 Lira ve boyut olarak 7gr. Tüm Flormar ürünlerini olduğu gibi, bu pudrayı da Flormar'ın internet mağazasından bir tıkla alabilirsiniz.


flormar-deluxe-multi-effect-powder-cok-amajli-flormar-pudra-kullananlar-fiyati





* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.