Miskin Ruhlara Güzellik Tüyoları

guzellik-tuyolari-guzellik-blogu-miskinkek

Miskin Ruhlara Güzellik Tüyoları

Miskin ama aynı zamanda güzelliğinize düşkün müsünüz? O halde bu güzellik tüyolarıma kulak verin. 

Zamanı iyi kullanmak, tüm miskinlerin en kestirme bahanesi. Yapmamız gereken işleri bir an evvel halledelim ki miskinliğin nirvasına ulaşalım. 

Bakımından ve güzelliğinden vazgeçemiyor ama zamansızlıktan yakınıyorsanız veya yorgun geçen bir günün ardından akşama tekrardan çıkmanız gerekiyor, fakat zamanınız dar ise, işte tam bu anlarda size hız kazandıracak pratik güzellik önerilerim :


Sadece 5 dakika varsa...


Bakım yapmaya sadece 5 dakikanız kaldıysa, onu yap bunu yapma planı yapmak yerine, kendinizi iyi hissetmeniz için en güzel yol hızlı şekilde alınan bir duştan geçer. Kendinizi duşa atmadan evvel, saç bakımınızda kullanacağınız saç maskesinin bu işi hızlı yaptığına emin olun. Önerim Goldwell 60 Saniye Saç Maskesi 'ni deneyin.


Sadece 10 dakikanız varsa...

Uçları soyulan ojeli tırnaklarınız hem sizi rahatsız edecek hem de başkalarının dikkatlerini çekecek. Benim gibi oje sürerken minik bir terapi anı yaşıyor, hangi rengi seçeceğiniz ufak bir keyif seansı gibi geliyorsa, soyulan ojenizi çıkarmakla işe başlayın. En önemlisi ojenin hızlıca kuruması için çabuk kurutan bir topcoat üstünden geçin. Önerim CND Air Dry.


Sadece 20 dakikanız var ise...

Neyse ki artık makyajınızı çıkaracak vakit var. Cildinizin ferahlaması için en iyi adımı makyajınızı çıkarmakla başlar. Yeniden makyaj yapma niyetindeyseniz de hayli hayli vaktiniz kalacak. Ama bu işi en hızlıca yapanlardan yardım almanız gerek. Makyaj temizleme mendilleriyle aram pek olmasa da zor zamanlarda halden anlıyorlar, hele ki Nivea Pure & Natural Makyaj Temizleme Mendilleri.


Sadece 30 dakikanız var ise...

Kısıtılı da olsa, her ayrıntıyı halledebilecek kadar yeterli süreniz var demektir. Hatta küçük bir kıl alma operasyonu bile yapabilirsiniz! Etek giymeniz gerekiyorsa ve bacaklarınızı şipşak hazırlamak istiyorsanız, uzun uğraştırıcı ağda süreciyle vakit kaybetmeyin, jiletleri deneyin. Bu konuda çoğu kadının yanlış bildiği bir gerçek var. O da şu ki, jilet kılları arttırmaz. Bu tarz söylemler dilden dile dolaşıyor olsa da gerçekçiliği yoktur. Çünkü jilet kullanımı kıl sayısını arttırmaz, daha çok kıl taarruzuyla sizi baş başa bırakmaz. Hatta Uzak Doğulu kadınlar bıyıklarını dahi jiletle alma alışkanlığına sahipler. Bir keresinde denk geldiğim Dr. Oz Show'da bu konu ele alınıyordu ve dikkatle dinledim. Mehmet Öz diyordu ki (aynen aktarıyorum) : "Kadınlar jiletle bacaklarını, koltukaltlarını hatta bıyıklarını dahi alabilir. Jilet kıl köklerinin sayısını arttırmaz, bunun tıbbi bir kaynağı yoktur" Ama siz yine de bundan çekiniyorsanız, o zaman tüy dökücülerin jet hızından yardım alabilirsiniz. Veet Tüy Dökücü Sprey kolay bir kullanım sunduğu için zor zamanların dostu olacaktır.


Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.