Spor ve Gerginik İçin Özel : Sebamed Fresh Shower Duş Jeli

Sebamed Fresh Shower
Sebamed Spor Sonrası Tazeleyici Duş Jeli



Sebamed Fresh Shower, spor sonrası gerginliği atmak için rahatlatıcı ve tazelik kokusuyla yenileyici etkiye sahip, özellikle hassas ciltlere yönelik yapısı ile sevdiğim bir duş jeli oldu. Fresh kokusu o kadar yoğun ki, belki kokulu banyo ürünlerini çok sevmiyorsanız bundan bir parça rahatsızlık duyabilirsiniz. Sebamed ürünleri, dermokozmetik adına en sade içeriklere sahip ve bu yüzden güvenli. Hatta şöyle bir düşündüğümde, Sebamed'in bir çok ürününü kullanıyor olduğumu gördüm. Her zaman yüksek fiyatlar = kalite demek değildir. Ülkemizde satılan markalar arasından buna en iyi örneği de Sebamed ile verebilirim. İlk tanışmam dermatologum sayesinde olmuştu.

sebamed-fresh-shower-dus-jeli-kullananlar-icerik


Kozmetiğe para harcamayı sevmiyorsanız ama teniniz hassas olup günlük kullanıma uygun daha iyi içerikli bir duş jeli arayışındaysanız Sebamed Fresh Shower Duş Jeli 'ni deneyebilirsiniz. Fiyatına göre oldukça iyi kaliteye sahip, içerisinde SLS yok. Sabun bazlı bir duş jeli de değil. Unisex kullanımına uygun. Hatta bana kalırsa erkeklere biraz daha hitap eden bir ürün. Çünkü kokusu maskülen. Duş sonrası vücudu rahatlatıyor ancak vücut bakımı adına yumuşatıcı yanı yok. Duş sonrası bir vücut kremiyle bu durumu ortadan kaldırabilir hem de üstüne bakım keyfi yaşayabilirsiniz.



Makul fiyatına kıyasla alınabilir yapıdaki Sebamed Fresh Shower Duş Jeli 'ni her yerden kolayca bulabileceğiniz gibi, bir Kozvi.Com alışverişinizde sepete atıp deneyebilirsiniz.

sebamed-dus-jeli-fresh-shower-kullananlar-icerik


Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.