Moda Tüneli : Serenay Sarıkaya Neydi Ne Oldu ?

moda-seruveni-serenay-sarikaya-neydi-ne-oldu
Moda Tüneli: Serenay Sarıkaya Neymiş, Ne Olmuş ?


Moda Dünyasının Gizli Stil İkonlarından Biri olan Serenay Sarıkaya Hangi Modacı ile Çalışıyor? Moda Dünyasında Nasıl Stil İkonu Oldu?

Sofia, Yeşim ve Şimdi Mira!

Serenay Sarıkaya'nın Moda Yolculuğu


serenay-sarikaya-stili-modasi
Moda Dünyasının Gizli Stil İkonu Hangi Modacılarla Çalışıyor?

Televizyon ve moda dünyasının yükselen yıldızı Serenay Sarıkaya 'nın stilini ve moda tünelindeki yolculuğunu kaleme aldık. O ekranların gizli stil ikonlarından biri. Özellikle son dizisi "Medcezir" ile oynadığı karakter modacıların ve moda severlerin ilgisini tam anlamıyla üzerine çekti. Öyle ki dizide her hafta giydiği özellikle sosyal medyada takip ediliyor ve konuşuluyor. Peki ya onu stil sahibi yapan ne? Nasıl bir moda tünelinden geçti? Hangi moda tasarımcılarıyla çalıştı? Gardırobunun en sevdiği joker parçası ne? Hepsi ve daha fazlasını bu yazıda bulabileceksiniz.


Tam bir yengeç burcu olan Serenay Sarıkaya kendi stilini "Rahat" olarak tanımlıyor. Yengeç Kadınlarının karşı koyamadığı pastel ve soft renkler Serenay Sarıkaya 'nın da moda düşlerini süslüyor. Rahat formda kıyafetler içinde çarpıcı feminenlik yakalamayı seviyor. İş görüşmeleri için gardırobunda klasik parçalara ağırlık verse de günlük/sokak tarzında onu hep beyaz tişörtler, kısa kot şortlar, püsküllü botlarıyla görmeye alıştık. Bazen kısa şortlarının altına bir topuklu ayakkabı çekip tek hamlede yakaladığı feminenlik ile sokaklarda dolaşıyor. Seksi sportif parçaları biraraya getirme konusunda usta olduğunu söylemeliyiz. Bir röportajında makyaj yapmadan dışarı çıkmadığını ifade eden Serenay Sarıkaya, sokakta sevenleri ile karşılaştığında her daim şık ve özenli olmaya dikkat ediyor. 



serenay-sarikaya-stili-moda-neydi-ne-oldu

Özel geceler için vazgeçemediği moda isminin ise kesinlikle Özgür Masur olduğunu söylüyor. Özgür Masur'un vücudu saran, sırtı açık tasarım elbiselerini giymeyi çok seviyor. Katıldığı davetlerde, akşam yemeklerinde kameralara çoğunlukla siyah elbiseleriyle poz verse de onu cüretkar kırmızılar içinde de görebiliyoruz.


Seçimlerinde bazen kafası karışmış gibi dursa da geldiği nokta çoğu insana ilham verici. Magazin sayfalarında onu yer yer kırmızı gece elbisenin üstünde bir tişört gibi facia durumlarda da gördük ya da alakasız bir yerde zebra deseni montu, abartılı taşlı ara boy kalem eteği ile internette "Rüküşlükler Kraliçesi" olabilecek fotoğraflara girebilecek vaziyette de. 90'lardan kalma demode makyajı çağrıştıran göz altlarına sürdüğü beyaz farlar, yanlış makyaj ve yanlış saç kesim zamanları geride kaldı ve şimdilerde çok hoş gözüküyor.
serenay-sarikaya-modasi-stili-medcezir-mira-stili



Serenay Sarıkaya, doğru makyaj, doğru kombinlerle kadının gelebileceği karizmatik ve zarafet noktasının en güzel örneği. Şimdilerde dağınık saç modeli ve en önemlisi kendine güvenli duruşu ile farklı, Avrupai havası nefesleri kesebiliyor.


Hatta oyuncu ve müzisyen olan jazz, funk ve arabesk ruhu taşıdığını söyleyen Halil Sezai de bir söyleşinde Serenay Sarıkaya'yı Avrupa Sinemasına çok yakıştırdığını ve dahası onun için "Aşık gibiyim" sözlerini sarfetmişti. Oyunculuk konusunda kendini yolun başında gören Serenay Sarıkaya 'nın yakaladığı bu stil çizgisini kaybetmemesini umuyoruz.


serenay-sarikaya-giyim-stili-kombinleri-sokak-stil-modasi


Siz de Serenay Sarıkaya'nın sokak stilinden ilham alabilir, skinny/dar bir kot ile beyaz tişörtler tercih edebilir, dekolteli spor parçalarla rahat ve seksi bir görünüm elde edebilirsiniz.


Son olarak, muhteşem uyumu yakaladığı Çağatay Ulusoy ile aşk sorularını cevapsız bırakan ikilinin Vogue Dergisi için yaptığı "Genç & Asi" konseptli moda çekimlerini izlemeden geçmemenizi öneririz.





Serenay Sarıkaya tam bir Yengeç Kadın Stilini Yansıtıyor. Peki ya enine boyuna kaleme aldığımız Yengeç Kadın Modası yazımızı okudunuz mu?


* Miskin Kek & Kudra
Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.