Saçlara 60 Saniyede Jetgil Bakım: Goldwell Hacim Maskesi

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Hacim Maskesi
Goldwell Dualsenses Ultra Volume 60 Sec Gel Treatment



Goldwell Dualsenses Ultra Volume 60 Sec Gel Treatment, ismi uzaya kadar giden uzunlukta olsa da kendisi 60 saniyede saç bakımı sunmayı hedefleyen bir saç bakım maskesi. Bu saç bakım maskesinin hayattaki yegane amacı ise, 60 saniyede saçlara bakımın yanısı sıra hacmi de katan bir maske olabilmek.


Goldwell, blog yazmaya ilk başladığım zamanlarda keşfettiğim ve uzun bir süre kullandığım bir marka idi. Ancak şimdi daha iyi saç bakım ürünlerinin keşifleriyle yol aldığım için, bu saç maskesi ile eskisi gibi aram yok. Hatta hiç yok. Yine de eski günlerin hatrına arada bakışıyoruz.


Goldwell-Dualsenses-Ultra-Volume- 60-Sec-Gel-Treatment-Hacim-Sac-Bakim-Maskesi



Mavi rengindeki saç bakım maskesinin yapısı oldukça hafif, ağır saç maskelerinden biri değil. Hatta o kadar hafif ki, ilk kullanımda fark edemediğim ama uzun süreli birlikteliğimiz sonunda keşfettiğim, saçları biraz kurutan yapıda. Yani nemsiz bırakıyor. Oysa ki kendisi bu işi üstlenmekle görevlendirilmiş bir maske olmalıydı. Ama bir parça saçlarımı kuruttuğunu fark ettim. Eğer kuruya dönük ve çok kuru saç tipindeyseniz, muhtemelen bu durum sizde daha bariz belirecektir. Kokusu oldukça ferah. Tazelik veren saç bakım ürünlerindeki tipik koku hakim


Bu maske saçları yumuşatıp ahenkle dans ettirmiyor ama saçlara hacim kattığı doğru. Ben de bu amaçla daha sık kullandım. Yapısı çok hafif, durulaması kolay. Kullanımı ise, duşta şampuandan sonra uygulamak. Daha iyi nüfuz etmesi için bir tarak ile maskeyi saçta dağıtılması öneriliyor. Yaklaşık 1 dakika sonra durulayabilirsiniz. İnce saç tipine yönelik bu saç bakım maskesi, saçlara dünya harikası bir hacim katmasa da gerçekten sadece 1 dakika kullanımda saçlara hacim verdiği için farklı ve zaman dostu bir saç bakım ürünü. Maskenin içerik listesi ise iç açıcı türden değil. Bana göre bu maske içerik ve bakım yönünden mükemmel olmasa da iyi bir zaman kazandırıcı.


Goldwell 'in Dualsenses saç ürünlerinde toplamda 7 farklı çeşidi bulunmakta. Hacim katan serisinden hariç; Renk koruma, Extra Renk Koruma, Onarıcı, Yeşil Doğal Bakım, Röfleli Sarı Saçlar İçin ve Güneş Sonrası Bakım serileri de yer almakta. Bu serilerin çoğunu geçmiş zamanda kullanan biri olarak diyebilirim ki, içlerindeki en başarısız seri yeşil olan doğal bakım, en başarılısı ise onarıcı seri. Ufacık görünmesine rağmen maskenin boyutu 200 ml ve satış fiyatı 34 - 37 Lira arasında değişmekte. Bu fiyata değer mi? Bana kalırsa bu fiyata daha iyileri var ama şipşak hızda saç bakımı adına ideal.
Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.