Essence All About Nude Göz Farı Paleti

Essence Koleksiyonuna yeni eklenen ürünleri incelerken All About Farlar dikkatimi çekti.Açık tonlu maviler,yeşiller içeren diğer paletin bana uymayacağını düşünerek, elimde benzer tonlarda bir palet olmasına rağmen All About Nude Palet'i alışverişime ekledim. 


 Farlar işlevsel bir ambalajda ve renkleri çok hoş.Renklerden üç tanesi simli üç tanesi ise sedefli yapıdalar.Kaş altına sürmek için bile mat farımız yok ama ben beyaz olan rengi kullanarak bir deneme yaptım ve çok kötü bir sonuç almadım.


 Simli farlar ile diğerleri arasında büyük bir pigmentasyon farkı var.Swatchlarda üç rengi elde etmede zorlandığımı görebilirsiniz.Bana kalırsa en iyi renk veren farlar gri ve mürdüm renkli olanlar.



Farları alıp almamaya gelince bunu elinizde bulunan farlara göre değerlendirebilirsiniz.Çekmecenizde NYC'nin aşağıdaki paleti ya da Nude Tude varsa gereksiz bir alışveriş olabilir.Alt resimdeki NYC farla oldukça benzeşik olduklarını görebilirsiniz.NYC far Swatchları için buraya ,Nude Tude incelemesi için buraya tıklayabilirsiniz.


Ben sondaki iki rengin güzelliği hatırına kullanmaya devam edeceğim.Benzer renkleriniz yoksa ve uygun fiyatlı far arayışındaysanız All About Nude Palete göz atabilirsiniz.

Siz bu paleti nasıl buldunuz? Deneme şansı bulanlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim :)


Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.