Mim- Sevdiğimiz Blogları Tanıtalım Kaynaşalım

Merhabalar,
Bugün blog dünyasında çoğu zaman yapılan ve benim beğenerek okuduğum bir mim yazısı yazıyorum. :) 
Mimi başlatan Bir Dilim Limon Merve'ye de çok teşekkürler :)

Okuduğum birsürü blog var çoğunu da biliyorsunuzdur. Bu yüzden ben bugün belkide çok bilmediğiniz ama çok güzel yazılar yazan bloglara yer vereceğim. 
Bu arada beni mimleyen Bayan Bakımlı'ya da çok teşekkür ediyorum. E hadi bakalım artık, benim severek okuduğum bloglara :) 



İlk olarak kısa süre önce tanıdığım ama çok çok sevdiğim arkadaşım Tuğba'nın bloğu İsimYoktuBlog :) Bir üründen bahsederken çok uzatmadan az ama öz anlatması benim çok hoşuma gidiyor. Öyle de tatlı tatlı anlatıyor ki aman allahım yirimm :))) Görsellerine de bayılıyorum zaten. Eğer hala blogunu ziyaret etmediyseniz hemen bakın Tık Tık.



İnstagramdan tanıdığım bir diğer güzellik :) Blogunun adı Beautybysyln . Onunla yüz yüze tanışmasak da sımsıcacık bir insan olduğunu hissedebiliyorum. Kendime yakın hissediyorum nedense. Blogunda da huzura önem veren huzurlu yaşayan biri. Bu yüzden tüm yazılarını okurken de benim içime huzur doluyor. Her şeyden bahsediyor Selin, gezdiği gördüğü yerlerden hayatından.. Göz makyajlarını da ayrıca seviyorum. Youtube da da bir kanalı var. Blogunu ziyaret etmek için Tık Tık.


Bir Bursalı arkadaşım daha :) Aayparcası onunla da çok yeni tanıştık hatta birkez görüştük ama ben o elektiriği aldım :D İçinin güzelliği yüzüne vurmuş Aycan'ımın :)) Onun blogunda başlığından da belli olduğu gibi ona dair hayata dair herşey var. Boyamalar, dizi,film,müzik,kozmetik... Ben hiç sıkılmıyorum blogunda bi bakıyorsunuz kendin yap aa bende yapayım falan diyorum. Okunası bloggerlardan bence bir göz atın. Tık Tık

Benim burada bahsetmek istediğim blogger arkadaşlarım bu kadar. Bir çok bloğu takip ediyorum ve çook severek okuyorum ama bu bloglar bilmediğiniz hazineler :) 

Bende benim yazımı okuyan tüm blogger arkadaşlarımı mimliyorum :)

Hepinizi öperim :* 

Umarım keyif almışsınızdır.

Sevgiler.


Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.