Moda Rehberi: 7 Temel Parça ile Mükemmel Gardırop!

moda-rehberi-mukemmel-gardirop-icin-7-temel-parca


Moda Rehberi: Mükemmel Şıklığın İpuçları

7 Temel Parça ile Mükemmel Bir Gardırop Oluşturun

Mükemmel Gardırop ; kendinizi en rahat hissettiğiniz gündüzden geceye, şıktan spora kolayca geçiş yapabileceğiniz süper parçalardan oluşur. Burada önemli olan doğru ve sade seçilen temel parçalara, detaylarla çarpıcı bir ruh kazandırabilmektir. Yakasız siyah elbiseler, beyaz bluzlar, araya deri parçalar ilk etap için akla gelenler. İster birkaç jean ile beyaz gömlek, blazer ceket ister takı ve aksesuarlarla hava kazandırılmış uzun kazaklar ya da minimalist, sade ve modern kesimler... Gardırobunuzun tarzı hangisi olursa olsun önemli olan "Zamansız Şıklığı" her daim yakalayabilmek ve asla modası geçmeyen parçalarla kendinizi iyi hissedebilmenizdir.

beyaz-gomlekler-moda-rehberi-mukemmel-gardirop
beyaz gömlekler moda rehber mukemmel gardirop

Arkadaşlarınız sizi bekliyorsa, bir toplantıya geç kalıyorsanız veya yetişmeniz gereken bir sınavınız varsa ya da planda olmayan bir seyahate çıkmak zorunda kaldıysanız kendi mükemmel gardırobunuzu oluşturmanız iyi bir adım olacaktır. Çünkü mükemmel gardırop, kısıtlı zamanların hayat kurtarıcısıdır. Sizi defalarca elbise denemenizden ve "Onu mu giysem bunu mu giysem?" derdinizden bir çırpıda kurtarır. Risksiz bir şıklık sağlar.


7 Temel Parça ile Mükemmel Bir Gardırop Oluşturmak İçin ;



İlk Adım Beyaz Gömlek ve Siyah Deri Ceket Gerçeği!


deri-ceketler-moda-rehberi-mukemmel-gardiropStilinize göre beyaz bir bluz ya da beyaz bir tişört de tercih edebilirsiniz. Ama kabul etmek gerekir ki dünyanın her yerinde bir kadın için beyaz bir gömlek çok şey ifade eder. Şıklığın temel parçalarından biri olan beyaz gömlekleri, ofis stilinizden  sokak tarzınıza kadar birçok seçenekle kombinlemek mümkün.


Kuşkusuz ki siyah, dar kesim jean parçalar ya da pantolonlar ile kusursuz bir görünüm elde etmek birkaç dakikanızı alır. İster dar kesim, kısa kollu ister kollarını geriye doğru katladığınız uzun kollu bir beyaz gömlek olsun ama  gardırobunuzda mutlaka beyaz bir gömlek olsun. Özellikle sık sık iş görüşmelerine gidiyorsanız gardırobunuzda klasik kesimli parçaların olması işinizi daha kolaylaştırıp, çabucak ve hızlı bir şekilde evden çıkmanıza yardımcı olacaktır.




Joker Parça : Kısa Elbise ve Botlar

siyah-kisa-elbise-botlar-moda-rehberi-mukemmel-gardirop


Gündüzden geceye uzanabilen, siyah kısa bir elbise  kadınların en güvendiği gardırop dostu. Özellikle "V" yaka, dizleri geçmeyen bir siyah elbise tüm zamanların kurtarıcısı ama bize göre gardıropların bilinmeyen ya da genelde unutulan süper parçalarından biri de kesinlikle, kısa botlar ! Çünkü hem dar kesim, streç bir pantolon ile de mükemmel bir uyum sağlarken hem de tüm kısa, patenci eteklerle ya da siyah elbiselerin altında da karakterli bir duruş sergilemeyi başarabiliyor. Kısa botlarınızı da dolabınızdan asla eksik etmemenizi öneririz.


Favori Fularınızı Seçin



fular-stili-moda-rehberi-mukemmel-gardirop
Değişken ruh halinizin stilinize yansıttığı en güzel parçalardan biri de fularınızdır. En sevdiğiniz fularınızı belirlemek elbisenize çarpıcı bir şıklık katacaktır. Hem deri ceketleriniz, uzun tişörtleriniz, skinny/dar kotlarınız ya da üstünüze geçirdiğiniz sweatshirt ile sokak stilinizin akıllarda kalacak parçası olabilecek hem sizi soğuktan koruyabilecek hem de ofisinize geçerken havalı paltonuzla birlikte size özgüven ve şıklık aşılayabilecek gizli stil anahtarı olan fularları gözden kaçırmayın.


Blazer Ceket Pratikliği, Kalem Etek Şıklığı

Yeni tasarımcıların gözdesi olan blazer ceket ve kalem etek şıklığı da yine bir kadının tercih edeceği en temel ve özel parçalardan ikisi. Özellikle kilo probleminiz yoksa seçimlerinizde mutlaka kalem eteklere yer verererek büyüleyici bir görünümün keyfine varabilirsiniz. Bazen ise kumaş şortlarınız ya da pantolonlarınızın üzerine bir blazer ceket almak isteyebilir sportif ve modern bir şıklık ile kendi stilinizde keşfedici mini mesafelere adımlar atabilirsiniz.


pratik-sade-stil-moda-rehberi-mukemmel-gardirop



* Miskin Kek & Kudra
Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.