Pure Beauty Cc Krem

Merhabalar.

Bb kremlerden sonra çıkan Cc krem furyasına Pure Beauty de katıldı ve yeni bir ürün çıkardı.


Ürün 20 küsür liralık fiyatına göre 40 ml olmasıyla ilgi çekiyor, gerçekten uygun.

Cildimde çok fazla renk eşitsizlikleri olmasa da yine de belli bir oranda bu eşitsizliği azalttığını gözlemledim.

Kapatıcılık aslında bir cc kremden beklenmeyecek kadar iyi, üzerinden pudrayla gidildiğinde hafiften ortaya doğru kapatıcılığa çıkmaya uygun.

Kuru bir cilde sahip olsam da gün sonunda burun bölgemde hafif bir parıldama hissettim (benim için güzel lakin yağlı ciltler için olumsuz bir özellik olabilir.)

Ciltte fondöten sürmüşsünüz gibi ağırlık vermiyor, gerçekten hafif.




Bendeki Natural rengi bana 2-3 ton kadar koyu -renk belki bana uygun olsaydı yorumlarım bir nebze de olsa değişebilirdi- çünkü kendinize uymayan bir ürünü deneyip sonuçlarını yazmak gerçekten zor... eğer beyaz tenliyseniz mutlaka açık rengini denemenizi tavsiye ederim.



Sıcak yaz günlerinde fondöten kullanmak istemeyenlere ve ya normalde fondöten kullanarak cildini yormak istemeyenlere iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum, benim gibi en az orta kapatıcılık seven ve fondötenden vazgeçemeyecekler içinse ancak no make-up günlerinde kullanılacak bir ürün.



Sevgiler.

*Ürün Watsons Türkiye tarafından deneyimlemem amacıyla yollanmıştır, yorumlarım artısı ve eksisiyle objektiftir, tekrardan teşekkürler Watsons!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.