2014 Bahar Makyaj Trendleri

2014-bahar-makyaj-trendleri

2014 Bahar Makyaj Trendlerinde Neler Var ? 

Makyaj dünyasında kabul edilen 2014 trendlerini şöyle bir göz atmak, nelerin moda olduğuna bakınmak isterseniz bu yazım tam size göre. 

İşte 2014 Bahar Makyaj Trendleri >>>>


2014-bahar-makyaj-trendleri-glow-parlak-makyaj-cilt
2014 bahar makyaj trendleri glow cilt
Glow Cilt :

Glow bitişli fondötenler ve onlara destek görevindeki aydınlatıcılar ile elde edilen parlak görünümlü makyaj, podyumların ışığı oldu. Glow derken, sime bulanmak aklınıza gelmesin, sağlıkla parıldayan cilt daha doğru tanımı olacaktır. Bu görüntüyü iyi yakalayan fondötenlerle beraber, cildinize de yaz öncesi iyi bir bakım yapmanın tam zamanı. Bana kalırsa işin sırrı bu 3 kural: Bol su içmeli, spor yapmalı ve daha doğal cilt bakım ürünleriyle yola devam etmeli.



2014-bahar-makyaj-trendleri-dogal-bakima-donus
2014 bahar makyaj trendleri dogal bakima donus
Doğal Cilt Bakım Ürünlerine Dönüş

Glow cilt demişken, bakım ürünlerine değinmemek hata olur. Zira ne kadar iyi cilt, kendini o kadar iyi gösteren makyaj demektir. Bu baharla birlikte, daha doğal markaların cilt bakım ürünlerine dönüş yapılıyor. Özellikle katı yağ formunda olan Kakao, Hindistan Cevizi gibi yağlara ilgi arttı. Ben de uzun zamandır katı yağları cilt ve vücut bakımında kullanan biri olarak diyebilirim ki, uzun vadede etkileri muazzam!



2014-bahar-makyaj-trendleri-turuncu-rujlar-dudaklar
2014 bahar makyaj trendleri turuncu rujlar dudaklar
Turuncu Rujlar Portakal Dudaklar Trendi :

Evet, portakal dudak olmak artık bir trend! Ben hem portakalı bir meyve olarak büyük bir iştahla severim hem de aynı şekilde, sıcak alt tonlu olduğum için turuncu rujlara ayrı düşkünlüğüm var. Her iki durum da gösteriyor ki bana çok yaradı. Turuncu alt tonlu veya direkt turuncu rujlar bu senenin en tatlı trendi. Makyajla ilk tanıştığım günden beri hem kendime çok yakıştırdığım hem de verdiği canlılık ile daha bir sevdiğim turuncu rujlar, bu senenin (benim için ise tüm zamanlarımın) modası. Bu baharın makyaj trendlerinden biri olan turuncu rujlar, pek çok markanın podyumunda altı çizilerek vurgulandı. Özellikle de canlı parlaklıkta olanları.




2014-bahar-makyaj-trendleri-cat-eye-ked-goz-eyeliner
2014 bahar makyaj trendleri cat eye kedi goz eyeliner
Cat Eye (Kedi Göz) Eyeliner :

Cat Eye Eyeliner 'ı hiçbir zaman demode bulmuyorum. Moda dünyasında benimle aynı fikirde ki bu senenin imza makyajlarından birisi de kedi göz eyeliner. Eyeliner sürmenin yüzlerce videosunu, binlerce yazısını okumanıza gerek yok. Bu işin tek bir sırrı var ki, bol bol pratik. El alışması, izlediğiniz tüm videolardan daha öğretici olacaktır.




2014-bahar-makyaj-trendleri-altin-makyaji-farlar
2014 bahar makyaj trendleri altin farlar
Göz Kapaklarında Altın Yansıması :

Altın rengini göz makyajımda kullanmayı benim gibi çok seviyorsanız, bu trend işinize çok gelecek. Daha canlı bakışlar için için biçilmiş kaftan olan altın rengi farlar ve pigmentler bu bahar çok revaçta.


2014-bahar-makyaj-trendleri-puantiyeli-tirnak-manikuru
2014 bahar makyaj trendleri puantiyeli tirnak manikürü

Puantiyeli Manikür Modası

Makyajı tamamlayan tırnaklar. Bu bahar ise tırnaklarda trend fazla taşlı, albenili, deyimi yerindeyse şıkır şıkır manikürler demode sınıfına girdi. Daha şirin, daha sevimli tırnak süslemeleri pek bir moda. Özellikle son zamanlarda Polka Dots yani puantiyeli manikürler, oje canavarlarınca moda olmuş durumda.



2014-bahar-makyaj-trendleri-turuncu-ojeler
2014 bahar makyaj trendleri turuncu ojeler

Turuncu Oje Trendi

Oje demişken, sadece rujlarda değil ojelerde de turuncu hakimiyeti başladı. Oje markalarının dev isimleri trendlerine ekledi bile. Kırmızı/turuncu arası, bakıra kaçan turuncular veya turuncu bazlı bol simli ojelerin modası tırnaklara hem çok canlı bir görünüm hem de yaza özlemimizi vurguluyor resmen. Eğer hala bir turuncu ojeniz yoksa, ilk fırsatta bir tane edinmenizi öneririm. Ojelere çok para harcamayı lüzumsuz buluyorsanız, büyük bir atak ile son derece farklı oje koleksiyonları çıkaran Flormar ve Golden Rose ojelerinin zengin yelpazesinden birini seçebilirsiniz.


2014-bahar-makyaj-trendleri-dogal-cilt-sungerleri
2014 bahar makyaj trendleri doğal cilt süngerleri

Makyaj ve Cilt Bakımı Doğal Süngerler :

Tıpkı makyajın en bilindik süngeri olan ve benim etkisine bayıldığım Beauty Blender gibi son zamanlarda cilt bakımına yönelik süngerler revaçta. Hatta ben de neredeyse 1 senedir teferruatlı anlatımından dolayı bir türlü yazmaya fırsat bulamadığım, organik süngerin cilt bakımında kullanılması konumu yapmaya bu trend bitmeden hazırlasam iyi olacak. Etkilerini ve gerçekten yararlı olup olmadığını detaylıca aktarabileceğim bir yazı hazırlığındayım.




2014-bahar-makyaj-trendleri-sac-tebesirleri-pastel-saclar
2014 bahar makyaj trendleri saç tebeşirleri pastel saçlar

Saç Tebeşirleri ile Pastel Saç Trendi :

Bu trend direkt olarak yüz makyaj ürünlerine girmese de renkli kozmetik ürünleri olduğu için dahil etmek istedim. Son zamanlarda saç tebeşir trendini pek çok yerde karşınıza çıktı ise, bilin ki daha da fazla çıkacak. Çünkü bu bahar altın çağını yaşıyor resmen. Aslında saç tebeşirleri geçen seneden beri varlığını gördüğümüz bir trenddi ama bu bahar kendisini daha çok gösteriyor. Artık saç tebeşirleri olayına büyük markalar da el atmaya başladı.

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.