Alışveriş

Merhabalar!


Uzun zamandır alışveriş yazısı yazmadığımı farkettim, bunun nedeni bir ayı geçkin süredir online alışveriş yapmamam ki bu bütçeme oldukça katkıda bulundu, renkli kozmetik dışında başka bir şeye para vermediğimi görünce kendime dur dedim ve diğer ihtiyaçlarıma yöneldim, artık eğer kullandığım bir ürün bitmişse ya da çok istiyorsam bir şeyleri almayı deneyeceğim, umarım becerebilirim bu kararımı da.

Aşağıdaki fotoğraftaki ürünler (kozmetik-bakıma dair) ihtiyaçtan dolayı  1.5 ay önce kadar alındı, Bioderma'nın Sebium H2O'sunu merak ediyordum denemek için bir adet aldım, ikincisini ise Sensibio H2O olarak seçtim, sonrasında ise evet -ihtiyaç dışı olan buydu kabul ediyorum- sırf meraktan Garnier'in kusursuz makyaj temizleme suyunu aldım, Lash Accelerator ise elimde kullandığım bittiğinden yenisi alındı.


Watsons'dan minik peçetelerden almaya gittiğimde bu macaron desenli olanları görünce büyük bir beğeniyle hemen kaptım, Flormar pamukları ise mecburen alıyorum, tam bir Benri fanı olsam da burda Gratis olmadığından başka seçenek kalmıyor, bu 50 adet pamuğa 6.5 lira vermek cidden insanı sinirlendiriyor ama dedim ya mecburen.


Sonrasında ise baharın gelişini, mis gibi havayı kozmetik dışı küçük alışverişlerimle kutladım:)

Sırt çantalarını her zaman sevmişimdir, bordo rengini görünce haliyle dayanamadım -bu arada çantayı burda küçük bir yerden komik bir rakama aldım, haliyle tahmin edersiniz ki Mango yazmasının hiç bir manası yok.-


İkinci çantama ise aşık olduğumu söylemem lazım LC Waikiki'den alındı, çiçek desenlerine ve çantada aşık olduğum tek model olan büzgüleri görünce almam şarttı.



Bu ayakkabılar ise yine sırf deseninden dolayı beğenimi kazandı ve De Facto'dan alındı.


Son zamanlarda aldıklarım bunlardı, kozmetik dışında bir şeylere para vermek gerçekten güzelmiş, tabi henüz bugün biten ve yeniden almak zorunda olduğum kapatıcılarımı düşünmezsek:)

Herkese mutlu günler!
Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.