Alix Avien Diamond Koleksiyonu

Merhabalar.

Alix Avien Diamond adlı yeni bir seri çıkardı, seride 10 adet Diamond ruj, 5 lipgloss, 6 adet mat ruj, Diamond maskara ve ojeler bulunmakta.







 4 numaralı Diamond ruj ilk baktığımızda gayet nemli bir ruj gibi gözüküyor ve verdiği bitişte mat rujlardaki gibi kurutan cinsten değil gerçekten dudaklarınız nemlendiriyor, dudaklardaki duruşununda yarı mat olduğunu düşünüyorum, ruj güzel bir kırmızı-bordo tonuna sahip.




 Dudaklardaki duruşu;


4 numaralı ruj ise baktığımızda mat gibi duruyor, evet mat rujla nemli ruj hangisi ilk bakışta karıştırmanız mümkün.

Ruj on kadından dokuzuna yakışacak joker bir renkte, günlük hayatta kolaylıkla kullanabileceğinizi düşünüyorum, mauve diye bilinen renkte.


Duruşu;


Yukardaki iki rujun kalıcılığı ise bir şeyler yeyip içmezseniz maksimum üç saate çıkıyor.

Diamond gloss uçuk şeftali tonlarını içermekte, dudağa çok fazla renk vermiyor fakat rengin tınısını rahatlıkla hissediyorsunuz, asla yapış yapış değil, kendine has kötü bir kokusu da yok, aplikatörü gayet güzel, ürünü rahatlıkla alabiliyorsunuz.

 

Dudaklarımdaki duruşu;



Seride denemediğim tek ürün ojesi, tırnaklarımın sorunlu olduğunu herkes bilir, uzamıyor, uzamaya başlasa hemen soyulmaya başlıyor ve kökünden kırılıyor, tırnaklarımda düzelme olursa yazıyı güncellerim.


Geldik son ürüne, maskaramıza, maskaranın en çok bükülebilmesini sevdim, her zaman dediğim gibi hacimsiz kısa kirpiklerimde yorum yapmam oldukça zor, benim için ortalama bir maskara oldu, sadece alt kirpiklerimde verdiği sonuca bayıldım, üst kirpiklerimde ise bir çok maskarada çıkan sonucu yakaladım, uzun ve gür kirpikleriniz varsa sizi kolaylıkla tatmin edeceğini düşünüyorum çünkü fırça yapısı çok güzel.




Kirpiklerimde duruşu;


Türk firmalarında artık yeni koleksiyonlar çıkarması bence hem gurur verici hem de günden güne kendine geliştirdiklerinin kanıtı, deneme şansınız varsa özellikle ilk rujlardan başlamanızı tavsiye ederim.

Sevgiler!

*Ürünler Alix Avien tarafından blogumda paylaşmam üzere yollanmıştır, tekrardan teşekkür ederim, yorumlarım artısı ve eksisiyle objektiftir.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.