Bitenler Kulübü #41

bitenler-kulubu-blog


Bitenlerimi bir kulüpte toplayarak veda ettiğim Bitenler Kulübü 'mün bu sefer 41. kere blogda. Biten kozmetik ürünlerin içinde 1 tanesi var ki, tüm zamanlarımın favorisi olduğu için bitmesin dediklerimden birisiydi. Yaza doğru yakın bir arkadaşım yurtdışından gelecek, ondan getirmesi için rica etmeyi düşünüyorum. Çünkü şu an ne yerli ne yabancı sitelerde bulabiliyorum, ancak yurtdışından gelen ile yenilemem mümkün. Bitenler Kulübü 'nün konukları sıra ile şu şekilde ;




bitenler-kulubu-biten-kozmetik-urunleri
bitenler kulubu biten kozmetik urunleri
1) Now Food Solutions Completely Kissable Lipbalm / Peppermint : Yukarıdaki cümlelerde bahsettiğim kozmican buydu. Bu lipbalm, şu ana kadar kullandığım lipbalmlar içinde en sevdiğim olduğu için, hayatım boyunca yanımdan eksik olmasın, dudaklarımı o ferahlatıcı yanı ve sevdiğim içeriğiyle hep benimle olsun dediklerimden. Bu lipbalmı ne yapıp edip yenileyeceğim, öyle seviyorum. Çok da makul bir fiyatı var. 1$'a mı ne almıştım vakti zamanında. Bu kadar sevebileceğimi bilseydim, bir oda dolusu sipariş verirdim herhalde.


2) The Body Shop Strawberry Shower Gel : Popüler The Body Shop ürünü olduğu gibi ben de bu çilekli duş jelini ayrı severim. Bu ürün, bir kofrenin içinden çıkmıştı. Yeni bir tanesini almayı düşünmüyorum desem de bu lafımın TBS mağazalarına girene kadar geçerli olduğunu biliyorum.


3) The Body Shop Chocomania Shower Cream : Bir üstteki çileklinin kuzeni de bu çikolata aromalı olan The Body Shop duş kremi. Diğerinden yapısal olarak farkı var, diğeri jel bu krem formunda. Ama açıkçası, kokusunu sevmediğim için bir üsttekini her zaman için yeğlerim.


4) Hamilton Güneş Kremleri : Ne etkilerini sevdim ne yapısını. Büyük boylarını almaya hiç gerek görmediğim güneş koruyucuları. Cilt tipim anlaşmadı.


5) Arko Nem Zeytinyağlı El Kremi : Hep dediğim gibi, sentetik kokusundaki I Love markasının kremlerden çok daha iyi iş gören Arko, yapısal olarak da benim için bu anlamda daha iyi. Tabii içerik olarak Arko 'dan çok şey beklememek gerek, çıtır çerez zamanlarımda kullandığım bir el kremiydi. Küçük olmasına rağmen uzun sürede bitirdim. Çünkü 91527251 tane el kreminden ancak fırsat gelebiliyor. Huh! Ama şunu belirmeliyim ki el kremlerine özel düşkünlüğüm var, her defasında yeni bir tanesini denemek için aynı heves içinde kendimi buluyorum. Bana hep küçük, sevimli ayrıntı gibi gelmiştir el kremleri.




Biten ürünlerim şimdilik bu kadar, darısı bitmek bilmeyen kozmiklere.



Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.