Bursa Blogger Buluşması "Sponsorlar-2"

Herkese merhaba,
Bursa blogger buluşmasında bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımızın kozmetik kısmıyla devam ediyoruz..

 

Blogger destekçisi  Watsons bize bu sevimli kutu içerisinde birsürü ürün göndermiş. Yeni çıkan ve deli gibi merak ettiğim tüm ürünler kutudan çıkınca nasıl sevindim anlatamam. Denedikçe yorumlarım blogda olacak. 

Teşekkürler Watsons!


 Oriflame bize yeni çıkan The One serisinden mascara, ruj ve iki tane krem far göndermiş. Çok merak ettiğim bir seriydi, farların ve rujun rengine bayıldıım :) 

Teşekkürler Oriflame!


  Paketin şıklığına bakar mısınız?! 


Jane İradele, mineral makyaj ürünleri ile dikkatimi çeken bir marka ve bu fondoteni de çok denemek istiyordum. Yapısının diğer fondotenlerden farklı olması sebebiyle de bende merak uyandırıyordu. Likit fondotenin kapatıcılık özelliği çok fazla değil, daha çok nemlendirici ve baz olarak kullanılması öneriliyor. Benim sorunlu bir cildim yok, yaz aylarında severek kullanacağımı düşünüyorum.
Birde lipgloss göndermişler rengi harika! 

Teşekkürler Jane İradele!


Dalin bebek şampuanı, göz makyajı temizliğinde vazgeçilmezlerimden. Bebek yağını da elimde olduğu için, çok severek kullanıyordum kış aylarında kuru cildimin tek çözümü! Bebek losyonunu ise hiç kullanmadım. Bu üçlüyü annemle İzmir'e yeğenime gönderdim bilee :)) Tuğberk'im bıcı bıcı yapsın misler gibi koksun ohh :))

Teşekkürler Dalin


Doa kozmetik ile ilk defa tanışıyorum. Eğer memnun kalırsam tekrar alacağımı düşünüyorum, çünkü fiyatları gayet uygun. 

Teşekkürler Doa Kozmetik!


Cyrene de bir yüz ve makyaj temizleme suyu çıkarmış. Cyrene'nin birçok ürününü kullandım ve memnun kaldım. Cyrene %2 AHA yazan ise bir cilt aydınlatıcı, cidden çok merak ediyorum. Sanırım tonik gibi uygulanıyor. Küçük tester ise güneş koruyucu. 

Teşekkürler Cyrene


Shea Butter'lara takmış durumdayım. Organique markasının o kadar güzel ürünleri var ki; sabunlar,köpük duş jelleri aman allahım rengarenk meyve kokularıyla müthiş görünüyorlar. Bir alışveriş yapmadan duramayacağım sanırım, çok denemek istiyoruuum :)

Teşekkürler Organique!


Otacı Kolay Tarama Spreyi, kıvırcık ve kalın telli saçlarımı açmak pek de kolay olmuyor. Elimdeki saç spreyim bitince deneyeceğim.

Teşekkürler Otacı!



Blogger bluşmasındaki çoğu arkadaşım çoktan bu ürünü kullandı. Ben nedense kıyamıyorum bir türlü :D Kullananlar ise çok memnun. Yüz temizliğinde kullanılan bir ürün, tamamen konjac bitkisinden oluşuyor. Şu anda paketin içinde ıslak, kullandıktan sonra asarak kurutmak gerekiyor. Youtube'da bir ilk izlenim videosu mu yapsam diyorum. Ne dersiniz? İster misiniz?  

Teşekkürler Konjac!



Esmer tenli olmama rağmen güneşlenmeyi çok sevenlerdenim. Güneşten sonra kızarmasam bile tenimde gerginlik,kuruluğu çok fazla hissediyorum. Umarım ona iyi gelir, birde ferahlık hissi varsa amanınn çok severim :) 

Teşekkürler Aubrey


Raen el yapımı gül suyu ve yüz lifi göndermiş. Gül suyunu çok sevenlerdenim. Deneyeceğim.

Teşekkürler Raen!


Nob asetonsuz oje temizleme mendili, acayip pratik gözüküyor. Oje sürmeyi seven her bayanın çantasında olmalı bence, bazen dışardayken bir anda asetona ihtiyacımız olabiliyor. Deneyenler çok memnun bakalım yorumlarım çok yakında gelecek :) 

Teşekkürler Rapunzel Store!


Neden pahalı olduğunu bir türlü anlayamamıştım. Taa ki deneyene kadar, tüm lipbalmlarınızı bir kenera yavaşca bırakın, ardından dudaklarınıza  Burt's Bees lip balm' ı sürün, dudaklarınızın nasıl nemlendiğine inanamıyacaksınız. Ben ballısını kullanıyorum şu anda ve çok memnunum. Bunu bitince açacağım.

Teşekkürler Burt's Bees



Urban Care saç ürünlerini lansmanlardan ve bloglardan epey duymuştum. Bize de birsürü tester ürün göndermişler şampuan, saç kremi ve saç maskesi olarak her çeşidinden yollamışlar. Seyahatlerimde deneyeceğim.

Teşekkürler Urban Care!

Kendinize çok iyi bakın, okuduğunuz için teşekkürler.

Sevgiler.


Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.