Çanta Kahramanı #10: Nob Asetonsuz Oje Temizleme Mendili

nob-asetonsuz-oje-temizleme-mendili

Nob Asetonsuz Oje Temizleme Mendili



Nob Asetonsuz Oje Temizleme Mendili oje hastalarına özellikle önerilecek güzellikte ve pratiklikte, tırnakları kurutmayan bir oje temizleyici. Pratik kullanımı ile en çok da tatillerde ve seyahat zamanlarında işe yarıyor. Çünkü aseton şişelerinin hem çok iyi ambalajda olmadıklarından (kapakları kolay açılabiliyor, tecrübeyle sabit) hem de hacim olarak çok yer kapladığından (yaşasın mini valizler), bu tarz boyu küçük marifeti büyük kozmikcanlar kesinlikle daha işlevsel oluyor.



nob-asetonsuz-oje-temizleme-mendili-kullananlar
nob asetonsuz oje temizleme mendili kullananlar
Nob 'lar ilk çıktığı zaman 1 TL fiyatları vardı, şimdi ise internet sitelerinde ve marketlerde 4TL 'den altında görmüyorum. Bir ürün tutulduğu zaman fiyat artışını desteklemiyor olsam da, bu Nob 'ları başarılı bulduğum gerçeğini değiştiremez. Gerçi, yeni çıkanlarının eski performansta olmadığı da söyleniyor, bu hususu bilemiyorum. Benim gözlemlediğim tırnaktan ojeleri rahatlıkla çıkartıyor ve de tırnak kenarlarını kurutmuyor. Aynı zamanda oje çıkarıcı mendillerde, fazla dikkat etmediğim halde kabın içerisinde kuruma sorunu da yaşatmadı. Yağlı bir ürün olduğu için, parmaklarda bir miktar yağ da bırakıyor. Akabinde ellerinizi yıkarsanız, bu rahatsızlık hafifleyecektir. Ama sizi temin ederim, bu yağ oranı HoneyBee Gardens Asetonsuz Oje Çıkarıcı ları kadar yoğun değil. Bu konuda HoneyBee Gardens 'ın üzerine kimse su dökemez. İlk zaman asetonsuz oje çıkarıcıları kullandığımda yağlı yapılarından dolayı rahatsızlık duymuştum, sonra tırnaklarıma asetonun verdiği zararı engellediği görünce, tırnak bakımı da yaptığını fark edip sever oldum. Yine de Parmex Aseton, sanki her zaman daha kadim dost bu konuda.



Bu Arada, Blogda Paylaştığım Bir Diğer Çanta Kahramanım Olan 

nob-asetonsuz-oje-temizleme-mendili-kullananlar
nob asetonsuz oje temizleme mendili kullananlar
Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.