Essence Effect Nail Polish Glitter Jewels

Simli ve Glitter ojelere asla hayır diyemeyen biri olarak Essence oje koleksiyonuna yeni eklenen ojelere kayıtsız kalamayarak iki adet oje edindim.Ojeler arasında toz şeker ve kot efektli ojelerde bulunmasına rağmen onlara çok ısınamadım ve glitter ojelerden seçim yaptım.


Bahsedeceğim ilk oje Glitter Jewels olarak tanımlanan glitz&glam adlı oje.İncecik yeşil simler içeren baz içinde irili ufaklı lila-pembe diyebileceğimiz pullar bulunuyor.


Glitter ojelerin koyu kıvamı bu ojede yok.Oldukça ince ve kolay sürülen,sürüldükten sonrada hızlıca kuruyan bir yapısı var.


Ojeyi yüzük parmağımda yine Essence'ye ait bir oje üzerine tek kat diğerlerinde ise tek başına bir kaç kat olarak kullandım.Tek kat halini sadece baz oje üzerinde kullanılabilir bulmuşken bir kaç katın verdiği mirror görüntüye hayran kaldım.


Çıkarma kısmına gelince,diğer glitter ojeler gibi oldukça zor olduğundan altına şuradaki yazımda detaylıca anlattığım Peel Off soyulan baz kullandım.Bu baz bu ara stantlara hiç gelmiyor ama yinede gelirse görüntüsü ve işlevi aklınızda bulunsun :))

Glitz&Glam benim oldukça sevdiğim ve önümüzdeki günlerde sıkça kullanacağım bir oje oldu.
Siz bu ojeyi nasıl buldunuz,yeni seriden hangi ojeleri tercih ettiniz ?
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.