L'occitane Red Cherry Vücut Bakım Ürünleri

loccitane-kullananlar-red-cherry-vucut-bakim-urunleri

L'occitane Red Cherry Vücut Bakım Ürünleri



L'occitane, doğal içeriklerle mis gibi kokuları birleştiren bir bakım markası. L'occitane keşfimin ilki ise, blog yazmaya başladığım ilk dönem sıklıkla bahsettiğim hacimlendirici şampuanıyla olmuştu. Baharla birlikte tazelenen doğanın yaydığı çiçeksi kokuları bedeninizde de hissetmek için yoğun ama yapay olmayan aromalarıyla beraber hissedilir nemlendirici özelliğinde olup, daha yumuşak bir bedene imza atan L'occitane ürünleri keşfetmeye değer güzellikte.


En az benim kadar kalıcı ve yoğun kokulu vücut bakım ürünlerini seviyor ve içeriklerine dikkat ediyorsanız, kalbinizi 12'den vurmaya hazır olan L'occitane Red Cherry bakım ürünleriyle başlangıç yapabilirsiniz. Kokularının yoğun oluşu gözünüzü korkutmasın, asla baş ağrıtan türden değil. Aksine, günü mutlu kılan tatlılıkta. Cherry Blossom denilince aklıma düşen, Cherry Blossom Girl şarkısını da hatırlattığı için bir Airkolik olarak bu durumu daha çok seviyorum.


loccitane-kullananlar-red-cherry-vucut-bakim-urunleri
loccitane red cherry vücut ürünleri
El kremini ve vücut losyonunu kullanmaya başladım bile. Ancak biraz daha kullanıp deneyimleyerek daha ayrıntılı bir yazıda tek tek yer vermek istiyorum. İlk izlenim olarak harikalar. L'occitane yeniliklerini daha yakından takip etmek için L'occitane Facebook sayfasına bakınabilirsiniz.





* Tanıtım Ürünleridir.
Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.