L'Occitane Kiraz Çiçeği El Kremi * Cherry Blossom Hand Cream

loccitane-el-kremi-kullananlar-kiraz-cicegi-cherry-blossom-hand-cream

L'Occitane El Kremi Kiraz Çiçeği
L'Occitane Hand Cream Cherry Blossom

L'Occitane el kremleri, bugüne kadar kullandığım en iyi el kremlerinden biri olduğunu daha önce blogda En İyi El Kremleri konusuyla, kış zamanı bahsini etmiştim. O konumda kış için en iyi bakım yapan ve bu anlamda başarılı saydığım el kremlerine değinmiş ve L'Occitane Shea Butter el kreminin L'occitane kült ürünlerinden biri olduğunu yazmıştım.  Şu anda tanıtıyor olduğum ise mis gibi bahar kokulu L'Occitane Kiraz Çiçeği El Kremi , kokusuyla dünyanın en tatlı kremi olmaya aday. Kokusu bir harika. Yaydığı o hoş kokusunun bakım keyfini arttırmasıyla değil, el bakımında sağladığı etki de muazzam. Bilirsiniz, yoğun kokulu kremler içerdiği parfümlerinin koku kalitesinin düşüklüğünden dolayı el kremini kullandıktan bir süre sonra biraz baş ağrıtmaya meyilli taraftadır. Eğer bu konuda hassassanız, bu hadiseyle pek çok defa karşılaşmış olabilirsiniz. Peki bu anlamda L'Occitane barındırdığı yoğun aromadaki kokusuna göre baş ağrıtıyor mu?




loccitane-kullananlar-el-bakim-kremi-kiraz-cicegi-cherry-blossom-hand-cream
loccitane kullananlar el bakim kremi kiraz cicegi cherry blossom hand cream
Kozmetik bakım ürünlerinin ihtiva ettiği parfüm kokusunundaki kaliteyi algılıyabiliyorsanız, kullanırken fark edeceksiniz ki L'Occitane bakım ürünlerinin çoğu kozmetik ürününden çok daha iyi koku kalitesine sahip. Kremi kulladığım süre zarfı boyunca bende hiçbir şekilde baş ağrısı yapmadı. Ancak ben parfüm kokularının baş ağrıtma yönünde çok da hassas derecesinde bünyeye sahip değilim, bu konuda orta karardayım. Kız kardeşim bu konuda oldukça hassas yapıda. Her parfümü kullanamadığı gibi parfüm içeriği yoğun her kozmetik ve bakım ürününü de kullanamıyor. Ama bu el kremi, en başta onun favorisi oldu.


Shea yağı içeren ve bu sayede elleri inanılmaz yumuşatan L'Occitane Kiraz Çiçeği El Kremi (Cherry Blossom Hand Cream) aynı zamanda sağladığı o yumuşaklığı da uzun süre muhafaza edebiliyor. El kremleri her zaman dediğim gibi, soğuk mevsimlerde bakım yapmasının ötesinde bana hep minik ve tamamlayıcı bir ayrıntı olarak gelir.


Çarçabuk emilen, yumuşaklık hissini anında kazandıran ve gün boyu da bu hissi sürdürmeyi başaran bir el kremi arıyor, el bakımınıza önem veriyorsanız, L'occitane el kremlerini gönül rahatlığıyla öneririm. Kiraz çiçeği kokuları da bahar ve yaz mevsimlerine ayrı yakışıyor. Cherry Blossom el kremi çantanızda mutlaka yer kazanmalı o halde. Elleri yapış yapış bırakmayan, uzun süre kalıcı yumuşaklığa bürüyen bu el kremini eminim ki seveceksiniz.


L'Occitane Kiraz Çiçeği El Kremi 2 farklı boy ile satışta bulunmakta. 30 ml ile çanta boyu olanın fiyatı 25 TL ve büyük olan 75 ml 'lik halinin satış fiyatı da 59 TL. Hem L'Occitane mağazalarından hem de markanın kendi internet sitesinden temin edebilirsiniz.


loccitane-el-bakim-kremi-kullananlar-kiraz-cicegi-cherry-blossom-hand-cream
loccitane el bakim kremi kullananlar kiraz cicegi cherry blossom hand cream

* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.