Mineral Makyaj Young Blood / Far Fırçası

young-blood-makyaj-far-fircasi-kullananlar-eyeshadow-brush

Mineral Makyaj Young Blood Far Fırçası
Young Blood Eyeshadow Brush



Mineral makyaj markalarından olan Youngblood 'un Eyeshadow Brush makyaj fırçası, göz makyajında en temel yeri olan farı göz kapağına koymak için kullandığımız düz ve genişçe bir far fırça görevinde. Youngblood makyaj fırçasının çoğu makyaj fırçasından ayıran önemli bir özelliği de bulunmakta.



Fırça, doğal kıllara sahip oluşu (pony hair) ile dikkat çekiyor. Sentetik ve doğal kıllardan oluşmak üzere makyaj fırçaları genel olarak 2'ye ayrılır. (Bir de bunun arasında olanlar varki makyaj dünyasında bir hayli popüler olan Duo fibre fırçalar) Makyaj fırçalarını sentetik olanlar, likit ürünlerle daha çok seviliyor. Bunun nedeni ise, doğal kıllara sahip olan makyaj fırçaları ürünü çok yiyor ve temizlemesi daha zahmetli hal alıyor. Bu yüzden sentetik olanlar bu konuda daha iyi iş çıkartıyor. Ancak doğal kıllı olan makyaj fırçaları toz ürünlerde rahat bir kullanım sunuyor. İster sıkıştırılmış göz farlarını, ister toz halindeki loose pigmentlerini bu fırça ile rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Kimi makyaj fırçaları fazla büyük (örn. theBalm far fırçası) kimisi fazla küçük (örn. Essence far fırçası) olabiliyor, eğer bu konuda orta büyüklükteki makyaj fırçalarından yanaysanız Youngblood far fırçası bu anlamda en ideal büyüklükte olduğundan isabetli seçim olacaktır.




Kullandığım günden beri kıl dökme problemi yaşamadığım Younglood Makyaj Fırçası 'nın sadece kendisine değil, tüm Youngblood ürünlerine bakınmak hem de diğer mineral makyaj ürünlerine göz atmak için,
 Kozmopoli.Com 'a tıklayabilir ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

young-blood-makyaj-fircasi-eyesadow-brush
young blood makyaj fircasi eyesadow brush



Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.