The Body Shop Chocomania Body Scrub Vücut Bakım Peelingi

The Body Shop Chocomania Body Scrub
The Body Shop Vücut Bakım Peelingi



The Body Shop Alışverişimde  beraber edindiğim çikolatalı kalpli kofre seti olan Chocomania Hear Tint 'in üyelerinden birisi de Chocomania Body Scrub yani vücut peelingi idi.  The Body Shop, Chocomania serisini ilk çıkardığında edinmek için nasıl da sabırsızlanmıştım. Çünkü biliyorum ki The Body Shop, kokular konusunda çok başarılı isimlerden birisi. Her ne kadar markanın içeriklerini lanse ettikleri kadar "doğal" bulmasam da, mağazasına her girdiğimde elim dolu çıkar halde buluyorum kendimi. Bunun en önemli nedeni, o tatlı mı tatlı kofreli ambalajları.

the-body-shop-chocomania-body-scrub-vucut-peelingi



Chocomania serisini genel olarak beğendiğimi söyleyemem. Çünkü ben buram buram çikolata kokusu bekliyorken, bu serinin ürünlerini kullandıkça yapay aromanın kokusu burnumdan gitmek bilmedi. Buna rağmen serinin en başarılı olarak ilan ettiğim bu peelingtir. Genel olarak The Body Shop peelinglerini seviyor oluşumun da bu işte payı çok fazla. Çünkü bu peeling, klasik TBS peelinglerinin yapısında. Kokusunu ise, serinin diğer ürünlerine göre bir nebze daha başarılı buldum.


the-body-shop-chocomania-body-scrub-kullananlar-vucut-peelingi
the body shop chocomania body scrub vucut peelingi
Görünümü, belki de isminin bir kanıtı olması adına koyu kahverenginde. Kalın yapılı bir peeling değil, kullanırken sanki esmer şeker yapısının o hissini veriyor. vücuda sağladığı yumuşaklık ile diğer TBS vücut peelinglerinden bir farkı yok. İçerisinde kakao yağı olmasına rağmen diğer kimyasallar da ihtiva ettiği için, çok hassas bir tene sahipseniz içeriği ile muhtemelen fazla anlaşamayabilirsiniz. Ancak peelinglere alışkınsanız yapısını sevebileceğinizi düşünüyorum. The Body Shop Chocomania set olarak fiyatı 51.90 TL idi.


Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.