Avene Creme Nutritive Compensatrice Cilt Kremi

avene-creme-nutritive-compensatrice-cilt-bakim-kremi-kullananlar
Avene Creme Nutritive Compensatrice
Avene Creme Nutritive Compensatrice Riche 
Avene Creme Nutritive Compensatrice Kuru Ciltler için Nemlendirici Yüz Kremi


Avene Creme Nutritive Compensatrice, cilt bakımında kuru ve hassas ciltlere sahip olup da bu zamana kadar cilt tipine göre bir nemlendirici bulamayanlara biçilmiş kaftan! Kuru cildin ihtiyacına yönelik, cilde harika bir bakım yaparken aynı zamanda da hassas cilt tipine de yönelik olduğundan yatıştırıcı etkisiyle cildi fark edilir şekilde rahatlatıyor. Cilt bakımı ve cilde sağlanan rahatlık bir arada. Paraben içermeyen formülü, bol nemlendirici yapısıyla ciltle dost. Dermokozmetik cilt bakım ürünlerine ilgim yoğun ve pek çok Avene ürününe de kullanıyorum. Zaten Avene, cilt bakımında bana göre tartışmasız en muhteşem dermokozmetik marka. Avene cilt bakım ürünlerinden şu ana kadar memnun kalmadığım tek bir tane bile olmadı. Avene Creme Nutritive Compensatrice cilt kreminin yapısı, cilde sağladığı etkisi ve cildi nemlendirme gücü şu şekilde:




avene-creme-nutritive-compensatrice-kullanan
avene-creme-nutritive-compensatrice-kullanan


Kuru ciltlere yönelik cilt bakım kremlerin pek çoğu çok ağır yapıdadır. Nemlendiricilerin böyle olması da onları yazın kullanmada sorun yaşatıyor, çünkü cildimizin ihtiyacı cilt tipimize göre yaz ve kış mevsimsel olarak, ister istemez değişir. Kız kardeşim, kuru cilt yapısında ve oldukça da hassas. Hatta ki, şu ana kadar "kuru ciltlere özel nemlendirici" yapısındaki cilt bakım ürünlerinin pek çoğu, hassas cildiyle anlaşamazdı. Kremler cildini ya kaşındırır ya çok ağırlık hissettirir ya da yeterli bakımı yapamadığından yakınırdı. Ama Avene Creme Nutritive Compensatrice nemlendirici cilt bakım kremi, bu zamana kadar her yönüyle memnun kaldığı tek ürünü oldu. Gerçekten harika bir krem.



avene-creme-nutritive-compensatrice-riche-kullananlar-review
avene-creme-nutritive-compensatrice-riche-kullananlar-review

Cam bir kavanoza ve küçük bir uygulama spatulasına sahip olan Avene Creme Nutritive Compensatrice kreminin boyutu 50 ml. Fiyat olarak dermokozmetik skalasında aslında uygun klasta. Ama eğer daha ekonomik fiyatlı cilt bakım kremleri kullanıyorsanız, onlara kıyasla bir parça fiyatlı gelebilir. Ancak sizi temin ederim, Avene kendisine verilen her kuruşu karşılayan nitelikte bir cilt bakım markası. Hassas, cansız ve kuru cilt tipindeyseniz; bugüne kadar uygun bir cilt bakım kremi bulmaktan yana yakınıyorsanız gözüm kapalı Avene Creme Nutritive Compensatrice Riche kremini öneririm, eminim ki pişman olmayacaksınız.



avene-creme-nutritive-compensatrice-riche-kullananlar
avene-creme-nutritive-compensatrice-riche-kullananlar

Ayrıca; Avene Creme Nutritive Compensatrice cilt bakım kremi KozmoAvm sitesinde uygun fiyata bulabilir, kuru cilt yapısındaysanız deneme şansı verebilirsiniz. Özellikle cilt bakım ürünlerinde öneri yaparken, azami dikkat etmeye çalışıyorum. Çünkü cilt bakımı, mühim bir konu. Ama bu kremi, kuru ciltli iseniz gönül rahatlığıyla size öneririm. Eminim ki, oldukça sevecek ve bundan sonra cilt bakım krem arayışına girmeyi sonlandıracaksınız. Hafif dokusu, cildinize sağladığı konforla beraber nemlendirme gücü olarak, favori gündüz bakım kreminiz olacağına inanıyorum.


avene-creme-nutritive-compensatrice-kullananlar
avene-creme-nutritive-compensatrice-kullananlar

Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.