Bitenler Kulübü #42

bitenler-kulubu-blog
Bitenler Kulübü
Bitenler Kulübü

Bitenlerimi bir kulüpte toplayarak veda ettiğim Bitenler Kulübü 'mün bu sefer 42. kere blogda yer alıyor. Yine dev bir Bioderma bitti. Bioderma 'ları sadece makyaj çıkarmada değil, günlük hayatımda tonik sevmeyen bir kız olarak tonik yerine de gayet severek kullanma alışkanlığını kazandım. Güzellik bloglarınca övüle övüle bitirilemeyen Bioderma, belki size abartılmış bir ün gibi geliyor olabilir ama uzun süreli kullandıkça cildinizin rahatladığını, fazla yağını alarak cildinizi ferahlattığını göreceksiniz. Bu aralar popüler olan Garnier Makyaj Temizleme Suyu Bioderma 'nın uygun fiyatlı alternatifi olarak görülse de, ben hem içerik yönünden (Bioderma'nın nem verici özelliği daha yoğun) hem de dermatolojik güven açısından cildime Bioderma etkisinin değmesini tercih ederim <3 


Biten kozmetik ürünlerin içinden, Stila damgasını vurdu. Çünkü bu Stila far paleti konuşan bir palet. Evet bildiğiniz konuşuyor. Üzerinde düğmesine bastınığınızda, bıdı bıdı bıdı İngilizce ve Korece bir şeyler söylüyor. Farlardan birinin bittiğine nasıl üzüldüm anlatamam. Çünkü.... >>>



Stila konuşan paletin içindeki farlardan birini, hem göz makyajımda kullanıyordum hem de kaşlarımı doldurmak için. Çok tatlı ara bir rengi vardı ve çok da kullanışlıydı. Her neyse, şimdi Bitenler Kulübüm 'ün üyelerine kısaca tek tek değineyim. Bitenler Kulübü 'nün konukları sıra ile şu şekilde ;


bitenler-kulubu-biten-kozmetik-urunleri-blog


1- Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu : Sanıyorum kozmetik kullanma konusunda, en çok bitirdiğim bir duş jelleridir bir de Bioderma H2O 'dur. Bioderma H2O Makyaj Temizleme Suyu 'nu son zamanlarda sadece makyaj çıkarmak için değil aynı zamanda, havaların ısınmasıyla birlikte cildimde ferahlamak hissini duymak istediğim zamanlar adına da kullanıyorum. Cildime hiçbir zaman uzun soluklu tonik kullanmadım. Rosense Gül Suyu, bu konuda vazgeçilmezimdir, onu tonik yerine kullanıyorum. Şimdi yanına Bioderma da toniksel işleviyle geldi.


2- Bee Beauty Coconut & Vanilla Body Butter : Bu güzelim vücut kreminin blogda yazmayı unutmuşum galiba, zira blog panelinde konusunu bulamıyor ve hayretlerimi kendime bildiriyorum. Kısaca değinmem gerekirse; yapısı gibi kokusu da oldukça yoğun bir body butter, ağır kokulu kremlerden hoşlanmıyorsanız size göre değil. Yoğun kokulu vücut ürünlerini çok seviyorum ama bu seri birazcık maskülen havada olduğu için Bee Beauty Garden Shea Body Butter 'ı tercih ederim. The Body Shop body butterları seviyorsanız, yapısal yoğun olarak bunu da en az onlar kadar eminim ki seveceksiniz.


3- Bee Beauty Coconot Vanille Vücut Losyonu :  Yine Bee Beauty markasının bir vücut losyonu. Diğerini tamamen bitirmiş olsam da bunda kalan az miktarını kullanamıyorum. Çünkü şişeden dökülmüyor. Bir önceki body butterda bahsettiğim gibi, kokusu oldukça yoğun ve biraz da maskülen. Unisex kullanımına çok uygun bulduğumu, blogdaki konusunu ilk yazarken de belirtmiştim.


4- L'occitane Kiraz Çiçeği Cherry Blossom El Kremi : Bayıldım. %100 geri alınmak üzere not ettim. Muhteşem bir el kremiyle karşılaşmadıysanız L'occitane Cherry Blossom sizi bu konuda fazlasıyla memnun edeceğinden eminim.


- Stila Cosmetics Smoky Eye The Talking Palette -
bitenler-kulubu-stila-kozmetik-makyaj-far-paleti
bitenler-kulubu-stila-kozmetik-makyaj-far-paleti
5- Stila Cosmetics - Smoky Eye The Talking Palette : Bu far paletin de blogda konusunu yapmamışım, yeni fark ediyorum. Üzerindeki düğmesine bastığınızda sizinle konuşan bir paletti. İçerisinde İngilizce ve Korece, far paletinin nasıl kullanılacağını bıdı bıdı anlatan bir ses kaydı var. Oldukça gereksiz bir atraksiyon olmuş. Zaten sırf bu konuşma özelliği olsun diye kapak kısmını hacimsel olarak genişçe yapmışlar. Paletin içerisinde bulunan farları ise uzun bir süre sevmedim. Çünkü farlarda inanılmaz bir dökülme problemi vardı. Bu dökülme problemiyle birlikte, siyah haricindeki diğer üç renk iyi renk vermiyordu. Siyahı da yoğunluklu olarak, makyaj fırçamı ıslatıp göz makyajımda eyeliner kullanmak istediğimde uyguluyordum. Siyahı kömür siyahı gibi koyu renk verici özellikte ama dökülme fazla yapıyordu.


Far paletinin en aşağıdaki sol olanın rengini ise çok sonradan kaş doldurmak için keşfettim. Hem göz makyajımda ara ara kullanıyor hem de kaşlarımı doldurmada renginin uyumlu olmasıyla seviyordum. Farın çok pigmentli olmayışı kaşlarım için mükemmel bir seçim haline geldi. Upuzun bir süre o rengi iki kullanım amacıyla da kullandım ve artık bitti. Paletin üretimi artık yok (discontinued ürünleri arasındaymış) Paletin diğer renkleri çok fazla dökülme yaptığı için kullanılmaz durumda. Göz makyajına yeni yeni başladığım ilk dönemde edindiğim bu far paletini alalı çoook uzun zaman olmuştur. En tuhaf özelliği de o kadar uzun zamandır palet elimde, kapak kısmındaki konuşan mekanizması hiç bozulmadı.



Biten ürünlerim şimdilik bu kadar, darısı bitmek bilmeyen kozmiklere.



Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.