Benri Kuru Şampuan ve Renkli Saç Spreyi

Bugün Gratis'e özel Benri markasının iki ürününden bahsetmek istiyorum.
Benri Kuru Şampuan ve Renkli Saç Spreyi.
Renkli Saç Spreyi adından anlaşıldığı üzere saça geçici renk vermek için kullanılan bir ürünken,Kuru Şampuan ise içerdiği bileşenler ile saçtaki fazla yağı emerek kirli görüntüden kurtulmamızı sağlayan bir ürün.Şimdi bu ürünlerin bendeki etkilerine kısaca göz atalım.
Benri Kuru Şampuan; Daha önce iki kuru şampuan deneyimim olmuştu.Lush'ın pudra formundaki kuru şampuanından memnun kalırken Oriflame'nin sprey şeklindeki kuru şampuanından memnun kalmamıştım.
Benri' Kuru Şampuan deodorant'a benzer ambalajda bununan sıvı formda bir ürün.Kullanmadan önce iyice çalkalayıp 30 cm uzaktan saç diplerine püskürtülerek kullanılıyor.Ardından saç fırçası ile tarayarak saça dağıtıp,varsa beyaz kalıntılardan kurtuluyoruz.
Ürünü çok yakından uygular ve kullanmadan iyice çalkalamazsanız yağ emme oranının azalması ya da daha fazla beyaz kalıntı ile karşılaşabilirsiniz.
Ürün kokusuz değil.Daha önce kullandığım kuru şampuan bu konuda bende rahatsızlık yaratmıştı ancak Benri'nin kokusundan rahatsız olmadım.
Genel görüşüm saçtaki yağlı görünümden kurtardığı yönünde.Sonuç olarak yeni yıkanmış gibi tertemiz saçlara sahip olmuyoruz.Saçlar bir miktar matlaşıyor ama günü kurtardığı kesin :)
Benri Renkli Saç Spreyi : Saçlara geçici renk veren parfümlü sprey,yaz aylarında saçlarında rengarenk tutamlar isteyen gençler ve ruhu genç kalanlar için uygun bir ürün olabilir.15-20 cm uzaklıktan boyamak istediğiniz yere püskürterek renkli tutamlara sahip olabilirsiniz.Kendi haline bıraktığınızda kuruması için 5-10 dk beklemeniz gerekirken hızlı sabitlenme için fön makinesi ile kurutulması öneriliyor.Simli pembe saç tutamlarınız uygulama yoğunluğunuza göre gün içinde sizinle kalabilir.Ben çok yoğun uygulamadığım için bir kaç saat saçımda kalıp sonra kendiliğinden yok oldu :) 


     

Fiyat olarak her ikiside uygun ürünler ve renk alternatifleri var.Özellikle kuru şampuanın renkli olan çeşitlerinin beyaz kapatmak içinde kullanıldığını hatırlatıp yazıma son veriyorum.
*Ürünler için Gratis'e teşekkürler.Yorumlarım objektiftir.

Sizin kuru şampuanlarla aranız nasıl,Benri kuru şampuanı denediniz mi?



Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.