Giovanni Onarıcı Saç Bakım Kremi - Nutrafix Hair Reconstructor

Giovanni Onarıcı Saç Bakım Kremi - Nutrafix Hair Reconstructor


Giovanni saç bakım ürünlerinden yıpranmış saçlar için derin onarıcı etkisindeki bu saç kremini tam ismi Giovanni Eco Chic serisinden Nutrafix Hair Reconstructor. Gücünü kaybeden, kırıklardan yorulan saçların yapısını güçlendirip aynı zamanda saçlarda parlaklık sağlamayı ihmal etmediği iddiasında bir saç kremi gerçekten etkili mi? Saç bakımına düşkün biri olarak beğendim mi? Alınmalı mı? Yoksa piyasadaki diğer saç kremlerinden bir farkı yok mu? Uzun süreli değerlendirmek istediğim için, belirli bir zaman kullanıp daha sonrasında blogda paylaşmak istedim. Sanırım zaman konusunda biraz abarttım. Çünkü neredeyse bitmek üzere☺ Giovanni Nutrafix Hair Reconstructor yorumlarım ve saç bakımına kattıkları şu şekilde :


giovanni_onarici_sac_bakim_kremi_nutrafix_hair_reconstructor
Giovanni Onarıcı Saç Bakım Kremi Nutrafix Hair Reconstructor


Bir kere abartıldığı gibi etkili bir saç bakım ürünü değil fikrimce. Bu kremden daha iyilerini kullanan biri olarak, ben uzun saçlarda etkisini öyle aman aman görmedim. Güçlü bakım yapma etkisi zayıf. Normal bir bakım yapıyor, abartılacak tarzda değil hatta tekrar bu ürünü alacağım tarzda da değil. Hacimlendirici yanı ise hiç yok, ne yazık ki söz verdiği gibi saçlara parlaklık kattığı da yok. Uzun saçları kolay açma yeteneği de başarılı değil. Özetle, ben son derece normal bir saç bakım ürünüyle karşılaştım. Tek artı yanı, içeriği sade oluşu ama bıraktığı etkisi iddialı tavrına rağmen güçlü değil. Giovanni 'nin Eco Chic serisinin beyaz renkli yarı şeffaf ambalajlarını seviyorum, insanda doğal ürünler kullandığının izlenimini iyi veriyor. Kremin yapısı akışkan değil fakat ambalajından kullanım esnasında sorun çıkarmıyor. Tüplü olması duş esnasında kullanımını da kolaylaştırıyor. Kremin boyutu ise 200 ml.


Daha iyi var dediğim Phtyto Phytobaume 'dir. O gerçek bir saç onarıcı uzmanıdır diyebilirim. Uzun ve açılması zor saçlarda Giovanni açıkçası onun çok altında etki sağlıyor. En azından benim saçlarımda. Eğer kısa ve orta uzunlukta saçlarınız var ise ve içeriği sade saç bakım ürünlerinden yanaysanız, ancak bu beklentiyle Giovanni Nutrafix Saç Kremi 'ni alıp kullanmanızı öneririm. Aksi takdirde benim gibi hayal kırıklığına uğramanız işten bile değil.


Yine de Giovanni 'nin farklı saç bakım ürünlerini de merak ettiğim için diğer çeşitlerine bakınmayı devam edeceğim ama şu bir gerçek ki, bir daha bu saç kremini almam. Çok kötü olmamakla birlikte beklediğim iyi bir saç bakımını sağlamıyor. Etkisi orta ve sıradan. Hatta yaptığı etkisine göre fiyatını tuzluca buldum, Giovanni Nutrafix saç kremi için en doğru tanımım şu şekilde olacaktır >>  fiyatını hak etmiyor.


Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.