Gratis Benri Kuru Şampuan Saçlarda Etkili mi?

gratis-benri-kuru-sampuan-kullananlar
Gratis Benri Kuru Şampuan
Gratis Benri Kuru Şampuan Saçlardaki Etkileri ve Kullanımı
Gratis Benri Dry Shampoo


Gratis Benri Kuru Şampuan 'ı büyük bir merakla kullandım ve sizlere deneyimlediğim etkilerini yazıyorum. Benri Kuru Şampuan 'ı kullandığım süre zarfı boyunca bende yarattığı izlenimler ve saçlarımdaki yağlılık oranını azaltmasındaki başarısının ne derece olduğunu merak ediyorsanız ve alıp almama kararsızlığındaysanız, belki bu yazı size rehber olabilir. Benri Kuru Şampuan 'ın etkileri, nasıl kullanılır tüyoları ve yapısıyla beraber başarılı olup olmadığı tam olarak şu şekilde :



Öncelikle söylemeliyim ki, kuru şampuanları kullanmaya çok alışık değilim. Çok fazla kuru şampuan deneyimim de olmadı. Bu yüzden Benri 'nin kuru şampuanını şuna göre iyi, buna göre kötü diye mukayesesini yapamam. Bunun en önemli nedeni ise, kuru şampuanların saç derime vereceğim zarar endişesini taşımam. Kuru şampuan olayı bana biraz fazla "kozmetiksel" yani "kimyasal" geliyor. Sonuçta saç derimiz direkt olarak etkileniyor, çünkü olay zaten, en çok yağ bulunan saç derisindeki yağı absorbe etmek. Kuru şampuan markalarına bir yenisi de Benri eklendi, yine de merak ederek deneyimleme şansı verdim. Benri 'nin etkileri, vaatleri ve başarısını ayrı ayrı ele almak istiyorum.


gratis_benri_kuru_sampuan_kullananlar
gratis benri kuru sampuan kullananlar
Benri Kuru Şampuan kullandığımda ilk gözlemlediğim olay, ıslaklık ile beraber garip bir şekilde saçlara nüfuz etmesi oldu. Yani saçları hem ıslatıyor, hem de matlaştırıyor. İkisinin arasında kalmış bir ürün diyebilirim. Tabii bir süre geçtikten sonra, ıslaklığı giderek kuruyor, saç daha matlaşıyor. Ama Benri Kuru Şampuan 'ın saçlardaki yağı güzel alamadığını gördüm. Saç spreyinden hallice bir ürün olmuş. Ne tam bir saç hacimlendiriyor ne de saçlardaki yağı tam olarak alabiliyor. Arada kalmış bir saç ürünü bende olumlu bir etki yaratmadı.



Kokusunu da sevmedim. Kokusu benim için çok yoğun ve rahatsız edici dozajda. Hatta kokusu bana, sanki mahalle kuaförlerinden çıkan alt marka saç spreylerinin boca edilmiş hali gibi geldi. Benri Kuru Şampuanlar farklı renklerde de mevcut, bu tanıttığım renksiz olanı. Diğer renkli olanlar nicedir bilemem ama, bunun başarısı sıfır.



Benri Kuru Şampuan 'ın, kötü ve yoğun parfümünü es geçtiğimde saç derisine verdiği ferahlık baştan güzel geliyor ama kullandığım her iki seferde de, saç derimi kaşındırdı. Bu olumsuz yanını görünce, Benri 'yi kullanmayı bırakma kararı verdim. Gün içerisinde de Benri Kuru Şampuan, saçlarımda evet hafiften bir matlık veriyor ama sıktığınız yeri öyle tuhaf bir kalıntı bırakıyor ki, saç derinizin nefes almadığını hissediyor ve bir an önce kendinizi duşa atıp saçlarınızdan kimyasalı arındırmak istiyorsunuz. Benri Kuru Şampuan benim gözümde, yağlı saçlarda matlık etkisi birazcık olmasına rağmen yaşattığı olumsuzluklar daha fazla olduğu için, özellikle satın alabileceğim bir ürün kıvamında ol(a)madı.



Benri Kuru Şampuan 'ın arkasında, kullanımı ile ilgili açıklamalar yer alıyor. Saçlarınızı tutam tutam ayırarak 30 cm uzaktan saç derisine kuru şampuanı püskürterek kuru şampuanı uygulayabilirsiniz. Homojen bir görünüm elde etmek için de, tarak ile hafifçe saçlarınızın üzerinden geçebilirsiniz. Ama ben bu kısımda tarak yerine parmaklarımı kullanıyorum. Parmaklarımı kalın dişli bir tarak gibi saçlarımla açıyorum, çünkü bana göre tarak sertleşen saçları feci yıpratır. Bu tarz durumlarda saçlarımızı parmaklarımızla taramak işe yarıyor. (Kulağa garip geliyor farkındayım ama saç kırılmasındansa kulağa ters gelsin daha iyi)


gratis_benri_kuru_sampuan_kullananlar-icerik_fiyati
gratis benri kuru sampuan kullananlar icerik fiyati
Benri Kuru Şampuan 'da Gözlemlediğim Olumsuzluklar :

Birincisi, saç spreyinden öteye çok geçemiyor. Açıkçası, bir saç spreyine ihtiyaç duyarsam işini iyi yapan normal bir saç spreyi alırım, kuru şampuandan bozma bir saç ürününü değil.

İkincisi, kokusu fazla yoğun ve basit bir aromada.

Üçüncüsü, ilk başta ıslaklık ile matlık beraber geliyor. Sonradan bu durum geçse de verdiği ıslaklığı baştan rahatsız edici oranda buldum.

Dördüncüsü, sıktıktan bir süre sonra, saçın sıkılan bölgelerinde inanılmaz bir sertlik oluşturuyor. Saçlarıma hacim vermeyi çok severim ama bu şekilde yapay görüntü vererek hacim sağlamak, benim tercih ettiğim bir özellik değil.

Beşincisi, saç derimi kaşındırdı. Bu bile benim için en büyük kullanmama nedeni olur.


Benri Kuru Şampuanın vaatlerinden gidecek olursam ise;

* Saçı Temizler >>> Hayır, temizlemiyor. 

* Saçlara Hacim Verir >>> Çok yapay bir şekilde veriyor, uygun fiyatlı bir saç spreyi bile bundan daha iyi sonuç verir.

* Saçın Canlı Görünmesini Sağlar >>> Parola, parola, parola diye boşuna dememiş Ajda Pekkan.



Özetle, saçlarım Benri Kuru Şampuan ile anlaşamadı ne yazık ki. Gratis 'e bu gönderisi için teşekkür ederim, en azından deneyimlemiş oldum. Benri ürünlerinde daha başarılı bulduklarım var. Özellikle Benri Kare Pamuklar ve Benri Kağıt Sabunlar çok çok daha başarılı ve sevdiğim ürünler. Benri Kuru Şampuan benim beğendiğim ve önerdiğim bir ürün olamadı. Kendisine mutluluklar diler, bundan sonraki Bitenler Kulübü 'me bitmeden girenler olarak yerini alacağını bildirmek isterim. Yine de denemek isterseniz fiyat olarak oldukça makul sınırda. Boyutu 150 ml olan Benri Kuru Şampuan 'ın fiyatı ise 6 TL olarak Gratis mağazalarında satılmakta.

* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.