Kore Kozmetik Skin79 Nemlendirici Cilt Jeli - Sue Hydrating Gel

skin79-urunleri-sue-hydrating-gel-cilt-bakim-nemlendirici-jeli

Skin 79 Sue Hydrating Gel Cream yapısı nasıl ?
Skin 79 Sue Hydrating Gel Cream cilt bakımında etki bir nemlendirici jel mi ?



Kore kozmetik markasının ünlü ismi Skin79, hafif formuyla yaza uygun bir cilt bakım nemlendiricisi özelliği taşıdığını düşündüğüm Sue Hydrating Gel jel kremi blogda yazmadan evvel bir süre kullanıp, cildimdeki etkilerini gözlemleyerek deneyim sahibi olmak istedim ki tam etkisini daha net yazabileyim. Cilt bakım ürünlerinde Kore kozmetik markaları, zaten dünyada bile dikkat çeken güzellikte. Kaldı ki, Asyalı kadınların cilt güzelliğinin görüntüsü dahi, cilt bakım ürünlerine ne denli düşkün olduklarının bir ispatı aslında. Hydra-Ngc özelliğindeki Skin 79 Sue Hydrating Gel Cream gel nemlendiricisi, cilt bakımında nasıl bir etkiye sahip? Cilt bakımında yazın jel kremleri kullanmak daha mı iyi bir tercih? Jel kıvamlı bir cilt bakım ürününün yapısının taşıdığı farklılıklar neler? Kullandığım süre zarfı boyunca deneyimlediğim tüm artı ve eksi özellikleri ile Skin 79 Sue Hydrating Gel 'i detaylıca bu yazıda bulabilirsiniz.

skin79-urunleri-kullananlar-yorumlar-fiyati



Skin 79 markasının, güçlü nem verme özelliğindeki Sue Hydrating serisinin üyesi olan Sue Hydrating Gel için en başta tereddütsüz söyleyebilirim ki, inanılmaz güzel bir ambalaja sahip. Zaten Kore kozmetik ürünlerinde ambalajlarını albenili görmeye alışığız ama Skin 79 Sue Hydrating Gel nemlendiricisini görür görmez benim ilk dikkatimi çeken, Kore kozmetiğin şirin görünümünden uzak; daha şık, daha kaliteli sunum içinde göz alması. Ben şirin ambalajlı makyaj ve cilt bakım ürünlerini ziyadesiyle severim ama biliyorum ki sevmeyen de var, aldıkları kozmetik ürününün dış ambalajının şık olmasını arzu edenler var. O yüzden diyebilirim k, bu jel krem sade ve şık ambalajı ile gönlünüzü çalmaya aday. Cam bir kavanoza sahip. Cilt bakımında ambalajları cam olan ürünler bende sanki daha güvenli ve hijyenik etki oluşturuyor. Ağzı açık olmasını ise çok problem görmüyorum ama tüplü veya pompalı olanları her zaman için daha çok seviyorum.



kore-kozmetik-skin79-urunleri-kullananlar-yorumlar-fiyati-sue-hydrating-gel-cilt-bakim-jeli
kore kozmetik skin79 urunleri kullananlar yorumlar fiyati sue hydrating gel cilt bakim jeli
Şöyle bir bakım çekmeceme baktığımda sahip olduğum çoğu cilt bakım kreminin aynı parallellikte olduğunu görüyorum. Yani çoğunun ambalajı ağzı açık şekilde üretilmiş. Buna pahalı markaların cilt bakım nemlendiricileri dahil. Eğer ağzı açık ambalajlı cilt bakım ürünlerindeki hijyen sıkıntısını dert ediyorsanız, minik bir spatula tarzı işe yarayan bir aletle kremi yüzünüze alıp uygulayabilirsiniz. Bu konuda gözden kaçan nokta ise, kullanılan o spatulanın hijyenin atlanması oluyor. Yani hijyen için kullanılan bir ürünün de temizliğini yapmak durumundayız. Eğer spatula kullanıyorsanız, kullanım sonunda sizin için araç vazifesi görenin de hijyenine dikkat etmeyi unutmayın. Spatula haricinde bir makyaj fırçanızdan da yardım alabilirsiniz. Makyaj Uzmanları (Mua), makyaja geçmeden önce cildi nemlendirmek için kullandıkları ürünleri bir Duo-Fibre makyaj fırçası ile uyguluyor. Bu şekilde de uygulayabilirsiniz. Ben gündelik hayatımda, cilt bakım ürünlerimi parmaklarımla kullanmayı yeğliyorum ve kullanmadan evvel de ellerimi sabunlayıp temizliyorum, bana bu uygulama yeterli geliyor. (Bu arada, spatula diyorum ama ne denileceğinden tam emin olamadım !?)



Skin79 Sue Hydrating Gel Nemlendirici Jeli 'n ambalajı 
hem şık hem sade hem de ürünün üzerinde beyaz koruma kapağı bulunuyor.
kore-kozmetik-skin79-urunleri-sue-hydrating-gel-cilt-bakim-jeli-kullananlar
kore-kozmetik-skin79-urunleri-sue-hydrating-gel-cilt-bakim-jeli-kullananlar
Skin 79 Sue Hydrating Gel, tıpkı ismi gibi jel formunda bir cilt bakım nemlendiricisi. Bildiğiniz gibi çoğu cilt bakım nemlendiricisi genelde krem formunda. Bana göre, jel nemlendiricilerin en yararlı ve kendini aldıran iki önemli özelliği var. İlki, çabuk emilme yönlerinin başarısı. Cilde jeli sürdükten sonra emilmesini beklemeyi zaman alıcı bulup pratikte sevmeyenlere en ideal cilt bakım ürünü jel nemlendiriciler. Karma ciltli olduğum için bu durumun nasıl sıkıntı oluşturduğunu (özellikle sıcak yaz günlerinden) biliyorum ama esas yağlı cilt yapısına sahipler bu durumdan daha da muzdarip. Genelde de yağlı ciltli insanlar hayatlarının çoğu döneminde o "doğru" nemlendiriciyi bulmakta zorlanır. Sebebi ise, birçok kremin ağır yapısı ile yağlı ciltlerine verdikleri rahatsızlık. Bunda da en başta cilt tarafından zor emilen kremler sebep oluyor. Jel nemlendiriciler, bu yüzden, karma ve yağlı ciltler için çok daha uygun bir seçim olacaktır denebilir.



skin79-sue-hydrating-gel-cilt-bakim-jeli-kullananlar
skin79-sue-hydrating-gel-cilt-bakim-jeli-kullananlar
Jel nemlendirici bakım ürünlerinin bir diğer önemli bulduğum özelliği ise, rahatlatıcı ve tazeleyici özellikleri nedeniyle bilhassa yaz mevsiminde kullanışlılığını arttırması. Yaz zamanı insan cilt bakımını bile isteyerek yapmaz çünkü cildine ne sürerse ağır geldiğini hisseder, hatta dikkat edin makyaj yapmayı çok seven insanlar bile yaz döneminde bir molaya giriyor. İşte bu zamanlarda cilt tarafından kolay emilen ve rahatlatıcı özellik sunan jel nemlendiriciler devreye giriyor. Normal gündüz bakım kremlerine oranla çok daha ferahlatıcı ve pratik olduklarını düşünüyorum.


Yağlı ciltliyim ve nemlendirici kullanmasam daha iyi olur yanılgısına önerilebilecek en güzel bakım ürünleri, bence jel kremlerdir. Böylece hem ciltleri için gerekli bakımı yapmış olacaklar hem de gün içerisinde emilme ve yağlandırma sorunu yaşatmayan cilt bakım ürünleriyle tanışıp bakım ritüellerine yeni bir sayfa açacaklar. Unutmamalıyız ki, cilt tipimiz ne olursa olsun derimizin üst kısmının elastikiyetini korumak için bir nemlendirici kullanmalıyız. Yağlı ciltli olsak bile.


skin79-urunleri-cilt-bakimi-sue-hydrating-gel-cilt-bakim-jeli-kullananlar
skin79-urunleri-cilt-bakimi-sue-hydrating-gel-cilt-bakim-jeli-kullananlar
Skin79 Nemlendirici Jel 'in rengi beyaz ama şeffaf özelliğinde diyebilirim. Jeli kullandığınızda yüze canlılık ve ferahlılık katıyor. Cildimde en ufak bir sivilceye, akneye, kızarıklığa veya bunun gibi olumsuz nedenlere sebebiyet vermedi. Nemlendirici jeli kullandığımda dokusu itibari ile ferahlamış bir hisse sahip olsam da içerisindeki parfümünü biraz fazla yoğun buldum. Biraz da kişisel zevk olarak beğenemediğimden bir tek kokusunu sevemedim. Daha hafif parfümlü veya direkt parfümsüz olsa idi diyorum.



skin79-urunleri-cilt-bakimi-sue-hydrating-gel-cilt-bakim-jeli-kullananlar
skin79-urunleri-cilt-bakimi-sue-hydrating-gel-cilt-bakim-jeli-kullananlar
Belki benim yoğun bulduğum parfümü siz sevebilirsiniz çünkü çiçeksi kokuda. Bu arada, ben kokusunu biraz da sucul sınıfta buldum. Hızlı emilişi, karma ve yağlı ciltlere hitap eden bir bakım kremi ve cildi nemlendirirken de rahatlatma özelliğine sahip oluşuyla tercih edilebilir bir nemlendirici sınıfına dahil. Özellikle makyaj öncesi bu tarz hızlı emilen cilt bakım ürünlerini kullanmayı yeğliyorum. Bu yüzden makyaj öncesi kullanımdan da güzel buldum. Bir tek yoğun parfümünün daha az olmasını isterdim. Ambalajının şıklığı bir yana görselliğinin mavi renk oluşu ve jelin cam içerisinde oluşuyla bakar bakmaz dahi, bende ferahlık hissi oluşturan Skin79 Nemlendirici Cilt Jeli yani tam adıyla  Skin79 Sue Hydrating Gel Nemlendiricisi 'nin boyutu 50 ml ve fiyatı 56 TL. Eğer Skin79 Sue Serisi Cİlt Bakım Ürünleri 'ni daha fazla keşfetmeliyim diyorsanız da buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.



Ayrıca Skin79 sitesi, hem Skin79 ürünlerini online olarak elde edebileceğiniz bir online alışveriş sitesi hem de Skin79 ürünlerinin ayrıntılıca nasıl kullanmak gerektiğini zengin görsel ve metin içerikleriyle anlatan, özenle hazırlanılmış bir site. Buradan da cilt tipinize uygun Skin79 makyaj ve cilt bakım ürünlerini, detaylı anlatımlardan faydalanarak rahatlıkla seçebilirsiniz. Sue Hydrating Gel hakkında daha detaylı görseller şu şekilde :


skin79-urunleri-kullananlar-cilt-bakimi
skin79-urunleri-kullananlar-cilt-bakimi
skin79-urunleri-kullananlar-cilt-bakimi
skin79-urunleri-kullananlar-cilt-bakimi
kore-kozmetik-skin79-urunleri-kullanimi-cilt-bakim-serisi
kore-kozmetik-skin79-urunleri-kullanimi-cilt-bakim-serisi
kore-kozmetik-skin79-urunleri-kullanimi-cilt-bakim-serisi
kore-kozmetik-skin79-urunleri-kullanimi-cilt-bakim-serisi
kore-kozmetik-skin79-urunleri-kullanimi-cilt-bakim-serisi
kore-kozmetik-skin79-urunleri-kullanimi-cilt-bakim-serisi
* Tanıtım Ürünüdür.

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.