Sabırsızlıkla Beklediğimiz Tayin Açıklandı !!!

Geçtiğimiz yıl yaşıyor olduğumuz Şehir Ankara'dan başka bir şehre tayin bekliyorduk.Öyleki atama dönemi öncesi blogta ''Atama Sorunsalı''adlı bir yazı paylaşmış ve pek çok arkadaşla o yazı altında yorumlaşmıştık.Ertesi gün bize tayin olmadığını öğrenip çok sevindik.Zira yeni alınan bir ev,değiştirilen otomobil gibi sebeplerle başka bir şehre taşınmak bütçemizi biraz zorlayacaktı.

Beklenen tayinin üzerine bir yıl daha beklemek bizi sandığımız kadar mutlu etmedi.Gideceğimiz yeri tahmin etmekle geçen konuşmalar uzadıkça uzadı.Sonunda artık anladık ki değişikliğe hazırız.


Dün eşim yarın tayinimiz açıklanabilir dediğinde normal vaktinden biraz erken olduğundan pek inanmadım ama yinede istemediğim alternatiflerin düşüncesiyle geceyi huzursuz geçirdim.Sabah telefonumu açtığımda arayan numaraların çokluğunu görünce anladımki beklenen gün geldi !!!

Uzun lafın kısası bu yaz sonunda dokuz yıl yaşadığımız Ankara'dan ayrılıp,çocukluğumdan beri çok sevdiğim,Kocaeli'de yaşayan aileme de oldukça yakın olan İstanbul'a gidiyoruz :)

                                                                                        * Görseller Alıntıdır

Bu tayinin ailem için hayırlı olmasını dileyip,benim tayinimin de çabucak eşimin yanına çıkması için bu güzel günde dua ediyorum.

Sizde dualarınızı esirgemeyin olur mu?
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.