Vivatinell Güneş Bakım Kremi - Enjoy Anti Aging SPF 50+

vivatinell-gunes-bakim-kremi-SPF50-kullananlar

Vivatinell Güneş Bakım Kremi 
Vivatinell Enjoy Anti Aging SPF 50+


Vivatinell Güneş Bakım Kremi, hatta tam doğru ismiyle Vivatinell Enjoy Anti Aging SPF 50+ Güneş Bakım Kremi 150 ml boyutunda olan, yüksek güneş koruyucu sayesinde güneşten korunmayı sağlayan bir güneş koruyucu. Peki ciltteki etkileri nasıl? Vivatinell Güneş Bakım Kremi 'ni almalı mı yoksa es mi geçmeli? Ethylhexyl Methoxycinnamate ve Titanium Dioxide barındıran UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan bu güneş kremi hakkındaki tüm yorumlarımı ve gözlemlerimi bu yazıda derledim.




Vivatinell markasının de ait olduğu firmanın farklı bir ürünü olan Acnecinamide Jeli 'ni kullanıp beğenmediğimi dile getirmiştim. Aynı firmanın güneş koruyucusu, jeline oranla çok daha başarılı bulduğumu en başta söylemeliyim.


Vivatinell Enjoy Anti Aging SPF 50+ Güneş Bakım Kremi 'nde, en önemli ve markanın kendisinin de belirttiği özellik "nano teknoloji" kullanılmış olması. Bu demek oluyor ki, karşılaşacağınız krem beyazlatıcı yanı az olan bir güneş kremi. Çünkü nano içeren güneş kremlerinin özelliği, sürüldükten sonra cilde bıraktığı o beyazlatıcı özelliğini yok etmek. Ve her "nano teknoloji" içeren güneş kremlerinde bu özellik olmakta. Nano teknolojiyi de ihtiva eden güneş kremleri ile ilgili ayrıntılı bir yazı hazırlayarak, ayrı bir blog konusu da yapmayı istiyorum. Çünkü güneş kremlerini kullanmak, cildimiz için sandığımızdan daha da fazla bir öneme sahip. Özellikle günümüz dünyamızın kanser risknde önemi yüksek. Daha da ayrıntılı ve özel olarak blogda, yaz gelmeden yer vermeyi düşünüyorum ki yazın güneş kreminizi doğru bir şekilde tercih etmenizde size faydalı olabilsin.


Gündelik hayatımda, yaz kış ayırt etmeksizin güneş kremlerini kullanmaya çalışıyorum. Bugüne kadar yoğunluklu olarak dermokozmetik markaların güneş kremlerini kullansam da arada daha kozmetik markaların güneş kremlerini de kullandım. Ama yaz mevsiminin kapıda olması, güneş koruyucu kremlerine ister istemez daha dikkat kesilmemizi sağlıyor. Vivatinell Enjoy Anti Aging SPF 50+ Güneş Kremi 'nin günde tek bir kullanım sunuyor olması çok güzel ve bununla birlikte sudan koruyucu özelliği de bulunduruyor. Henüz deniz mevsimini açamadığım şimdilik bu özelliğini test edemiyor, öyle olduğunu umuyorum.


Ben Vivatinell Güneş Kremi 'nin yapısını ne çok hafif buldum ne çok ağır. Cilt tipiniz yağlı ise muhtemelen sorun yaşatacaktır. Çünkü ben karma ciltliyim, bu güneş kremiyle çok rahat ettiğimi söyleyemem. O yüzden normal ve kuru cilt tiplerinin kullanmasında fayda var diyorum.



Güneş kreminin kokusu rahatsız etmeyecek boyutta hoş bir aromaya sahip. Akışkan yapısı ile cilde bütünleşmesi hızlı. Fakat karma ve yağlı cilt tipindeyseniz, gün içerisinde rahatsızlık yaşayabilirsiniz. Eğer yüz için aldığınız güneş kremini kullanmıyorsanız, atmayıp onun yerine vücudunuz için güneş bakım kremi olarak kullanabilirsiniz. Ama tabii ki, güneş kreminin sizde alerjenik bir durum yaratıp yaratmadığını test ederek cildinize uygulamanızı öneririm. Ayrıca Vivatinell Güneş Krem 'lerinin eski üretimlerinde paraben olup olmadığını bilmiyorum ancak bu yeni halinde tek bir paraben dahi yok. Yani parabensiz bir güneş bakım kremi. Ama içeriğindeki her şey de iyi değil tabii.


Özetle; Acnecinamide Jeli 'ni sevmemiş olsam da Vivatinell Güneş Bakım Kremi 'ni sevdim. Kremin yapısı, emilimi, beyazlık bırakmaması ve kokusuyla iyi etkiler bırakıyor. Bana kalırsa, olumsuz 2 yanı var. İlki, Vivatinell Güneş Kremi 55 TL fiyatı ile yüksek bence. Açıkçası, ben bir güneş kremi satın alacaksam ve bu kadar fiyatı vereceksem daha bildiğim bir dermokozmetik markasından satın almayı tercih ederim. Örneğin; Avene, La Roche Posay, Nuxe gibi. Benim Vivatinell Güneş Kremi 'ni tercih etmem için, bir Türk markası olarak daha makul fiyat beklerim. Fiyatını fazla buldum. Diğer olumsuz yanı ise, keşke karma cildimde daha rahat kullanım sağlasaydı. Pudra istiyor. Özellikle yazın daha ağır sıcaklarında, karma ve yağlı ciltleri bu konuda daha bunaltacağını söyleyebilirim.


Vivatinell Güneş Bakım Kremi hakkında olumsuz ve olumlu görüşlerim bu şekilde. Nano teknoloji kullandığı en büyük artısı olduğu kesin. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var, ki ben güneş kremlerinin daha çabuk sürede tüketmenizi öneririm. Ayrıca geri dönüşümlü bir paketi olup, marka hayvanlar üzerine yapmadığını da belirtiyor. Bu özelliklere dayanarak, gayet de alınabilir ve kullanılabilir bir güneş kremi olduğunu düşünüyorum. Sadece yağlı ve karma ciltli iseniz mat bir görünüm için pudradan destek almalı ve her güneş kremini kullanmadan öncesinde size alerjen olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var.



Geçtiğimiz günlerde, Watsons Solait Matlaştırıcı Güneş Kremi hakkında da yorumlarımı yazdım,
okumadıysanız tıklayarak bakınabilirsiniz.

watsons-solait-gunes-bakim-kremi-kullananlar
watsons solait günes bakım kremi
* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.