Vücut Bakımında L'occitane Shea Sütlü Sabun

loccitane_shea_sutlu_sabun_kullananlar

L'occitane Shea Sütlü Sabun


Kozmetik serüvenim boyunca, tüm ürünlerine sahip olmak istediğim bir marka var ise o da L'Occitane. Vücut ve saç bakım ürünlerinin hem kokuları nefis hem yapıları. L'occitane geleneksel sabunlarından birisi olan L'occitane Shea Sütlü Sabun, Vanilya Club kutularının birinde çıkmıştı ve iyi ki de çıktı diyorum, çünkü daha önce kullanmadığım ve sevdiğim bir markanın ürününü deneyimleme şansı bulmuş oldum.



loccitane_shea_sutlu_yagi_sabun_kullananlar
loccitane shea sütlü sabun
Banyo ürünlerinde, duş jellerini daha çok kullanıyorum. Bunun nedeni duş jellerinin sağladıkları pratiklik. Ama benim için, vücut sabunlarının yeri ayrı. Zaman zaman, farklı aromadaki vücut sabunlarını da merak edip alıyorum. Örneğin bu konuda Lush sabunları da Fresh Line sabunları da ilgimi cezbetmekte. Sabunlarını sevdiğim bu iki markanın arasında, şimdi L'occitane de eklenmiş oldu.


loccitane_shea_sutlu_yagi_sabun_kullananlar
loccitane shea sutlu sabun kullananlar
L'occitane Shea Sütlü Sabun, % 100 bitkisel olarak formüle edilmiş bir sabun olduğunu ve içerisinde besleyici Shea Butter buluduğunu marka söylüyor. Hassas ciltlerin bile rahatlıkla kullanacağı kalitede. Vücudu tahriş (irritasyon) eden bir sabun değil. Tazelik hissi veren kokusu da hem hafif hem insanı iyi hissettiren ölçüde. Banyo keyfinizde vücut sabunlarını tercih ediyorsanız, ferah kokusu ile size eşlik edecek olan L'occitane Shea Sütlü Sabun tercihlerinizden birisi olabilir.


Not: Sabunları yüzde kullanılmasından yana değilim, 
yüzden ziyade vücut bakımında kullanmanızı tavsiye ederim.


loccitane+shea+sutlu+sabun
loccitane shea sütlü sabun
Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.