Modada Yükselen Trend : Ekose Desen (Gingham) Stili

moda-yukselen-trend-gingham-stili-ekose-desen
Modada Yükselen Trend : Ekose Desen (Gingham) Stili


Gingham stili son zamanlarda moda dünyasının en hızla yükselen stili olma yolunda, kendinden emin adımlarla yürüyor, hatta koşuyor! Hem erkeklere hem kadınlara hitap eden Ekose Desenli (Gingham) stili spor, rahat ve özgün giyinmekten hoşlananların sevebileceği bir akım. Modada Gingham tarzının daha sık yeri alacağı kesin. Gingham sadece rahatına düşkünlerin değil aynı zamanda stil sahibi moda severlerin de tercihi. Hem arkadaşlarınızla pikniğe giderken giyinebilir, hem de iş hayatınızda farklı parçalarla bir araya getirdiğinizde ofis kıyafetiniz olabilir. Retro hava ile de taçlandırarak, stilinizde değişiklik yapabilirsiniz.




moda-yukselen-trend-gingham-stili-ekose-desen
moda yukselen trend gingham stili ekose desen
Ekose desenli figürlerden oluşan Gingham stili, modanın öncü giyim markalarınca siyah ve beyazın kraliyetini ilan etmişçesine yoğunluğunda ilerliyor olsa da, çoğu renk ile kullanmak mümkün. Özellikle uçuk pembe, sarı, turuncu ve mor tonları hem yaz modasına uyum sağlayacak hem de Gingham stilinize yeni bir soluk getirecek. Tek bir elbisede Gingham modasını başlı başına yansıtabileceğiniz gibi, yaz zamanı sıklıkla giyeceğiniz minik şortunuzla bir ayrıntı olarak da kullanabilir, böylece detaylarla modayı selamlayabilirsiniz. Eğer üst olarak siyah-beyaz ekose desenli bir Gingham bluzu veya gömleği giymeyi düşünüyorsanız, pantalonunuzda siyah rengi yerine beyazı tercih etmenizi öneririz. Çünkü siyah, desenlerin etkisiyle birlikte görüntünüzü keskinleştirebilir ama beyaz pantalon hem yaza uygun hem de yakalacağınız uyumla daha göz alıcı olacağından emin olabilirsiniz. Eğer Gingham modasının tarzınızla bütünleşmeyeceğinden endişeliyseniz, buram buram rahatlık kokan bu moda akımını çantanızda da yakalabilirsiniz. Ekose desenleriyle motifli bir omuz çantası, yaz boyunca moda tutkunuzu yansıtmayı ihmal etmeyecektir.


* Miskin Kek & Kudra
Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.