2014 Yaz Modası : Çizgili ve Çiçeksi Desenler Bir Arada!

2014 Yaz Modası : Çizgili ve Çiçeksi Desenler Bir Arada!

Baharda kendini göstermeden duramayan ama yaz mevsiminin gelişiyle daha ihtişamlı seyir eden klasik çizgi ve çiçek desenleri bir araya geldiğinde hem yaz coşkusunu arttırıyor hem de 2014 Yaz Modası 'nın en feminen stili olduğunun altını çiziyor. Biraz klasik, biraz feminen olan bu 2 farklı dokunun egzotik birleşimi, kombinleme konusunda sizden bir parça cesareti de almadan edemiyor. Klasik çizgi deseninin çiçeksi baskınlığında kendini kaybetmemesi için, uyumlu bir dengeleyici şart. Desenleri karıştırarak kullanmak stilinize hem özgünlük hem eğlence katacaktır.


2014-yaz-modasi-cizgili-ciceksi-desenler
2014 Yaz Modası : Çizgili ve Çiçeksi Desenler



Eğer size desenleri karıştırma fikri fazla cesur geliyorsa, elinizi biraz hafif tutarak sadece ufak ayrıntılarda oynamalar yapabilirsiniz. Çizgili gömleklerinize biraz daha hareketlilik gelmesi için, minik bir dokunuşu sadece ayakkabı seçimlerinde gösterebilir ve çiçek desenli ayakkabılar ile tamamlayabilirsiniz. Eğer o gün daha koyu renkleri giymenin bohem günündeyseniz, yaz zamanın sıcaklığını hissettiren çiçek desenlerini saç bandınızda, fularınızda hissettirebilirsiniz.


Cesurluğunuz üzerinizde ve desenleri karıştırmaktan korkmayan moda aşıklarıysanız, o halde çizgili üstünüzün altına çiçek desenli maksi eteğinizi giyebilirsiniz. Ama bunun için gerçekten uzun bir boya sahip olmalısınız. Kısa boylarda maksi etek giymenin oldukça ustalık gerektiğini hatırlatmalıyız.


2014-yaz-modasi-cizgili-ciceksi-desenler
2014 Yaz Modası : Çizgili ve Çiçeksi Desenler

Eğer maksi eteklerinizde floral desenleri taşımaya karar verdiniz ise, o zaman sizlere bir önerimiz daha olacak. Tırnaklarınızda çiçeksi motiflerle tatlı bir hava verdiren Çiçek Desenli Nail Art desenini eksik etmeyin, birbiri ile yarattığı uyum harika. Nail Art konusunda yeteneğiniz olmak zorunda değilsiniz, hazır nail stickerları ile de istediğiniz desene kavuşabilirsiniz.


Klasik ama eğlenceli çizgi desenlerine feminen bir dokunuş sağlayan çiçeksi desenleri birlikte kullanmak, stilinize küçük ama etkili bir uyum yaratarak romantik yanınızı da ortaya çıkaracaktır.


* Miskin Kek & Kudra

Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.