Sigma E60 Göz Makyaj Fırçası - Large Shader Makeup Brush

Sigma E60 Göz Makyaj Fırçası  -  Sigma E60 Large Shader Makeup Brush


Sigma Göz Makyaj Fırçaları 'ndan birisi olan Sigma E60 Göz Makyaj Fırçası  tam ismiyle Sigma E60 Large Shader Makeup Brush çok uzun bir süredir kullanıyor olduğum halde, diğer Sigma makyaj fırçaları gibi çok kaliteli yapıda, en ufak bir deformasyon veya kıl dökme problemi yaşatmadı. Bu başarısına ilaveten de 2 özelliği bir arada barındırdığı için ayrı sevilesi. Bu yazımda ise hem Sigma E60 makyaj fırçasının özelliklerine hem de hangi 2 açıdan başarılı bulduğuma kısaca değinmek istiyorum.

sigma-e60-goz-makyaj-fircasi-large-shader-brush
Sigma E60 Göz Makyaj Fırçası - Large Shader Makeup Brush


Sigma makyaj fırçalarına sahip olmadan evvel, bu kadar dayanıklı olacaklarını hiç düşünmemiştim, beklentimin çok çok üzerinde bir kaliteye sahip olduğunu baştan söylemem gerekiyor. Sigma E60 Göz Makyaj Fırçası, uzun kıllara sahip. Fırçanın kıl yoğunluğu ise ne çok fazla ne de az, bana göre tam ideal oranda. Hem toz farları, hem krem farları sürmek için büyük kolaylık sağlıyor. Toz farlarında çoğu makyaj fırçası işe yararken, iş krem farları uygulamaya geldiğinde illa ki bu iş için özel makyaj fırçaları kullanmak zorunda kalıyoruz. Çünkü çoğu göz fırçası, toz fardaki başarısını krem ürünlerde veremiyor. Ama bu makyaj fırçasının inanılmaz güzel bir yönü var, toz farlardaki başarısı kadar krem ürünleri uygulamada da oldukça başarılı. Çünkü fırçasının kılları, "Blending Brush / Karıştırma Fırçaları" gibi yumuşak değil. Onlara kıyasla daha sert yapıdalar. Bahsettiğim çok sert yapı değil, orta sert hal. Uzun ve orta sert kıllar, bu fırçanın görev çıtasını haliyle yükseltiyor.



sigma-e60-goz-makyaj-fircasi-large-shader-brush
Sigma E60 Göz Makyaj Fırçası - Large Shader Makeup Brush


Toz far ve krem farları güzel uygulayan, 2 önemli işi bir arada yapabilen, pratik makyajlar için ideal olan, aynı zamanda dayanıklılık yönünden de başarılı bir göz makyaj fırçası arıyorsanız, Sigma E60 Göz Makyaj Fırçası (Sigma E60 Large Shader Brush) 'na bakmanızı tavsiye ederim. Sigma, makyaj fırçalarındaki fiyatlarını çaktırmadan yükseltiyor olsa da, yine de bu makyaj fırçasının şu andaki fiyatı olan $14 'ı rahat rahat hak ettiğini söyleyebilirim.



Bir Diğer Sigma Göz Makyaj Fırçası Olan,

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.