7d7 Supper Müsli / Akşam Müslisi

7d7 Supper Müsli / Akşam Müslisi

7 Akşam, Saat 7'de bir paket Supper Müsli... Hedef 7 de 7.

7d7-supper-musli-aksam-muslisi-kullananlar
7d7 Supper Müsli - Akşam Müslisi



Bu slogan ile yola çıkan 7d7 Supper Musli, sadece akşamları saat 7'de yiyebileceğimiz, yetkili eczanelerde satılan, sağlıklı bir müsli. Yüksek protein ve lif içerdiği için diğer müslilerden daha da sağlıklı. Çünkü karışımında "Buğday Ruşeymi, Yulaf Ezmesi, Buğday Kepeği, Tarçın, Keten Tohumu, Yeşil Çay, Zencefil, Havuç Lifi ve Tere Tohumu " bulunuyor. Özellikle buğday ruşeymi içermesini çok sevdim, çünkü zararlı karbonhidrat alımını önlemek için bilgisine güvendiğim uzmanlar buğday ruşeymine dikkat çekiyor. Lif değeri çok yüksek olduğu için de tokluk tutma garantisi sunduğundan değerli bir besin kaynağı olduğu için tüketilmesi öneriliyor.


7d7-supper-musli-aksam-muslisi
7d7 Supper Müsli / Akşam Müslisi

Karışımdaki diğer maddeler de son derece sağlıklı olmakla beraber, 1 porsiyon sadece 99 kalori. Müsliler genelde bir paket içerisinde bulunur ve porsiyonumuzu kendimiz belirlemek durumunda kalırız ama 7d7 Supper Müsli, paketin içerisinde 7 adet porsiyonlara bölünmüş müsliyi bize hazır veriyor. İçerdiği lifler, günlük lif ihtiyacımızın %45 'ini karşılıyor.


7d7 Supper Müsli; sadece sütle değil farklı tariflerle de damak tadınıza uygun olarak hazırlayabilirsiniz. Kendi sitesinde çok da güzel Müsli Tarifleri yer alıyor. Salatalar, omletler ve hatta tatlılar bile hazırlayabilirsiniz. Ben tatlı kırmızı biber ile yağı azaltmış yoğurdu çok yakıştırdığım için bu şekilde yemeyi tercih ettim.


7d7-supper-musli-aksam-muslisi
7d7 Supper Müsli - Akşam Müslisi


7d7 Supper Müsli / Akşam Müslisi

Akşam 7'de Tüketiliyor
Doyurucu
Besleyici
Düşük Kalorili
Yüksek Lifli
Tadı Çok Lezziz
Farklı Tariflerle Çeşitlendirilebilir
Kutu İçerisinde Porsiyonlara Ayrılmış
Yetkili Eczanelerden Satışı Mümkün
Akşamları Hafif Yemek Demek, Yaz Hafifliğini Bedenimizde Hissetmek Demek




7d7 Supper Müsli 'yi daha fazla keşfetmek istiyorum diyorsanız,



* Bu yazı Ramazan ayından önce yazılmıştır. Bana kalırsa, 7d7 Supper Musli Ramazan ayı boyunca süper bir sahur öğünü olabilir. Hem çok tok tutuyor hem de oldukça yararlı içeriği var, tüm bunların yanı sıra lezziz yanıyla ister sadece yoğurtla ister damak tadınıza göre farklı tariflerle de tüketebilirsiniz.




* Tanıtım Paketidir.
Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.