Dove Durulanmayan Saç Bakım Spreyi ve Etkileri

 Dove Durulanmayan Saç Onarıcı Saç Bakım Spreyi
Dove Besleyici Bakım Saç Spreyi ve Etkileri


dove-durulanmayan-sac-bakim-spreyi-kullananlar.jpg
Dove Durulanmayan Saç Bakım Spreyi

Dove Durulanmayan Saç Bakım Spreyleri 'nden olan Besleyici Bakım Saç Bakım Spreyi hakkındaki ilk izlenimlerimi Dove Saç Bakım Spreyleri linki ile blogda daha önceden yer vermiştim. O zaman da ilk izlenim olarak ne kadar başarılı bulduğumu dile getirmiştim. Hatta ki, kendi arkadaş çevreme de özellikle önerdim, "Dove saç spreyi yeni çıkmış ve bir harika" şeklinde. Çünkü baya sevdim. Neden sevdin? Saç bakımına ne gibi etkiler var? diyorsanız eğer bu yazımı Dove Besleyici Bakım 'a adayarak bu güzellikten mutlaka sizin de haberiniz olmasını istiyorum.



Biliyorsunuz ki Dove, güzellik bloglarıyla çalışan bir marka. Ben de bir blog yazarı olarak, Türkiye'de blogların giderek daha bilinir ve ürün tanıtımlarında daha etkili olduğuna şahit olduğum için bu durum elbette ki hoşuma gidiyor. Ama bu zamana kadar, blog sayfamda tanıtım amaçlı gönderilen ürünlere tamamen objektif olmaya çalışarak yorumlamaya gayret ederek ilerlemeye çalışıyorum. Beğenmediğim bir ürünü dile getirmekten asla çekinmiyorum. Ve diyorum ki, Dove şahane bir ürün formüle etmiş. Bu durulanmayan saç spreyleri, hakikaten bir harika. Bunu saç bakımına bir hayli düşkün ve buna bağlı olarak bugüne kadar çeşitli markalardan saç ürünleri deneyen biri adına söylüyorum.


Durulanmayan Saç Spreyleri, genel olarak duştan sonra nemli saça veya saçlarımızı çok kuru hissettiğimiz zamanlara özgü kurtarıcı bakım ürünleridir. Hatta bu tarz durulanmayan saç ürünleriyle güzellik düşkünlerinin ilk tanıştığı ürün, Elidor 7/24 ürünüydü. Elidor 7/24 'ten sonra ise çoğu kişinin gözdesi Schwarzkopf Gliss Saç Spreyi liderliği sürdürdü diyebilirim. Ama şimdi hepsinden daha güzel bir ürünle karşı karşıyayız. O da bu sade ambalajlı sarı şişedeki şahane bakım ürünü : Dove Besleyici Saç Bakım Spreyi. İnanılmaz güzel, inanılmaz başarılı. Kokusu çok ferah olmasının yanında saçları yumuşatarak tamamen açma gücünde. Saçlardaki kurumanın getirdiği o çatalsı halleri düzeltiyor. Günü kurtartıyor. Ayrıca kullanım şeklinize bağlı olarak saçları şekillendiriyor. Kısacası ben bu ürüne bayıldım, bayıldım, bayıldım 


Mavi olan Dove Yoğun Onarıcı Durulanmayan Saç Bakım Spreyi 'ni biraz daha fazla seviyorum. O daha iyi olduğu için değil, benim saç tipime daha çok hitap ettiği için. Çünkü saçlarımın bakımına zaten özen gösteriyorum. O yüzden daha hafif bulduğum mavi spreyi daha fazla seviyorum. Ona kıyasla bu sarı hafifçe yağlandırıyor. Ama bu oran, çok fazla miktarda değil. Hatta ki Gliss ve Elidor 'dan kat kat daha az ölçüde yağlandırma yapıyor diyebilirim. O yüzden Dove, kesinlikle fiyatına kıyasla muazzam başarılı buluyorum.


Ben sarı ambalajdaki bu Dove Besleyici Bakım Serisi 'ni, hem şekillendirme olarak hem de iyi bir saç açıcı olarak kullanıyorum, daha bakımlı saçlara imza atması da cabası. Bitince kesinlikle hemen yenisini alırım. Fiyatı da son derece uygun. Boyutu 200 ml olduğundan uzun süreli rahat rahat kullanma güzelliği de var. Kuru saçlara hitap edebilen, saçları onaran ve durulanmayan hali ile pratik kullanım sunan bir ürün arıyorsanız, bu ürünü sizlere gönül rahatlığıyla öneririm.




* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.