Flormar Color Madness Koleksiyonu - Twist up Lipstick (CORAL)

Merhabalar.

(Geçen haftalarda deneyimlediğim Note ürünleri gibi Flormar'ın bu serisini yazarken de gerçekten zorlanacağıma inanıyorum çünkü Flormar'ın bu yeni serisinde olumsuz yazabileceğim gerçekten çok az şey var, yorumlarım olabildiğince net olsun diye tüm ürünleri 2 haftadır deneyimliyorum. )

Flormar yepyeni bir seriyle geldi; Color Madness, ürünleri 2 haftadır her gün deneyimliyorum desem yeridir, instagram takipçileri de fotoğraflardan sık sık bu ürünleri sayfamda gördü.

Koleksiyon yaza uygun renkleri içeriyor, tüm tonlar oldukça canlı, seride renkli maskaralar, kalem rujlar, siyah maskara, farlar ve takma kirpikler bulunuyor.

Baştan söylemem gerekir ki blogumun önümüzdeki günlerdeki yazıları bu ürünler üzerine olacak.

Yazı serisine koleksiyonda en sevdiğim iki üründen biri olan Twist up Lipstick (kalem ruj) ile başlıyoruz bugün.Bu rujlar yapı olarak iki çeşit; mat ve nemli olanlar, şansıma mat olan geldi bana ve mat ruj aşığı biri olarak bu durumdan oldukça memnun kaldım.

Deneyimlemem için yollanan bu rujun rengi benim en sevdiğim renklerden biri Coral!

Renk adının hakkını kesinlikle veriyor, ne eksisi var ne artısı gerçekten tam bir mercan.


Klasik mat rujlar gibi sürüm zorluğu yok asla (Ruby Woo matlığı da yok zaten), oldukça kolay bir şekilde sürülüyor, dudakta bir müddetten sonra hafif bir şekilde matlaşıyor.

Kalıcılık beklediğimden üstte, bir şey yeyip içseniz de 2 saat sizinle oluyor, bu kalem ruj formatındaki  ürünler için iyi bir süre.

Ambalajlamada hiç bir sorun yok, ürünü kapatırken ruj hiç bir yere değmiyor, bulaşma yapmıyor.


Yaz günlerine gayet uygun bir renk olduğunu düşünüyorum ve geldiğinden beri oldukça sık kullanıyorum.


Şuana kadar kullandığım tüm kalem rujlardan (Chubby Stickler dahil) daha çok sevdiğimi söylemem lazım, nemli bitişten çok daha mat yapıda rujları seviyorsanız bakmanızı öneririm.


Parlak seriyi deneyimlemedim onları bilemem ama mat seriden bu rengi gerçekten beğendiğimi söylemem lazım, almayı düşünenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Bu da dudaklarımdaki duruşu;



Sevgiler!

*Ürünler Flormar tarafından yollanmıştır, teşekkürler! yorumlarım artısı ve eksisiyle objektiftir.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.