Dünyanın En İşe Yaramaz Kozmetik Ürünü : Watsons Bantlı Jel Göz Maskesi

 Watsons Bantlı Jel Göz Maskesi : Dünyanın En İşe Yaramaz Kozmetik Ürünü


Bir Watsons alışverişinde edindiğim, çok da pişman olduğum, hiçbir etkisini görmediğim gibi ne işe yaradığını, ne amaç kafasıyla üretildiğini anlamadığım bu Watsons Bantlı Jel Göz Maskesi, sanıyorum ki kozmetik serüvenim boyunca kullandığım en gereksiz, en saçma sapan, en kötü kozmetik ürünü. Çok merak ediyorum, gerçekten ne amaç için üretilmiş de raflara konulmuş. Hiç ama hiçbir işe yaramıyor. Ben aldım, siz almayın derim. Çöp bir ürün yahu. Hayır, bir de 2 tane aldım. Bende de hata var.

watsons_jel_goz_maskesi_bantli_kullananlar
Watsons Bantlı Jel Göz Maskesi



Watsons Bantlı Jel Göz Maskesi, kullanım olarak sıcak ve soğuk her iki şekilde de uygulanabiliyor. Her ikisini de denedim, ne rahatlatma ne etki var. Hiçbir şey yok. Üstelik arkasında oldukça endişe verici uyarıcı yazıları da bulunuyor. Bu maskeyi gördüğünüz yerde es geçin derim. Bildiğiniz saçma sapan bir ürün üretmişler. Watsons 'ı bu konuda tebrik etmeli.

watsons_jel_goz_maskesi_kullananlar
Watsons Jel Goz Maskesi


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.