En İyi İkililer #1 * Saç Bakımı

En İyi İkililer #1 * Saç Bakımı
Pure Beauty - Giovanni Saç Bakım Ürünleri

Blogda yeni bir yazı dizisi başlatmak istiyorum, isminin ne olacağına da karar verdikten sonra "En İyi İkililer" başlığı altında sunmak istedim. Bazen tek başına bir makyaj veya bakım ürünü işe yaramazken, farklı bir ürünle bir araya geldiğinde tadından yenmez bir hal alıyor. Bazen de tek başına da normalde güzelken yanına eşi geldiğinde kombo etkisi oluşturuyor☺ Simitle çay gibi. 


en-iyi-ikililer-sac-bakimi-blog-pure-beauty-giovanni
En iyi ikililer - Saç Bakımı Pure Beauty Giovanni


İşte bu yeni dizimde, ikili olarak çok daha etkili olan ürünlerden bahsedeceğim. İlk örneğim ise, saç bakımında iyi ikili olduğunu keşfettiğim bu ürünler : Biri Pure Beauty Saç Bakım Serumu, diğeri Giovanni Saç Bakım Kremi. Her ikisinin de tek başına işe yaradığını söyleyemem, ama ikili olunca ağırlık yaratmadan iyi bir saç bakımı sunuyor. Ayrıntılar şu şekilde :


Pure Beauty Hair Care Oil Serum linkinde görebileceğiniz gibi daha önce blog sayfamda detaylıca bahsetmiştim. Bir Watsons alışverişimde tamamen merak ettiğim için edinmiştim. Saç bakımında saçları ağırlaştırdığı için kullanmayı çok tercih etmeyip, bakım çekmecemin en ücra köşesinde kalmıştı. Yeniden keşfetmek üzere kullandığımda ise o bıraktığı ağırlığına çözüm olarak, yanında farklı ürünler kullanarak az tüketmeye dikkat ettim. Ve ona en iyi eşlik eden ürün Giovanni Saç Kremi oldu.


Giovanni Nutrafix Onarıcı Saç Bakım Kremi ise yine blogda daha önce bahsettiğim Gratis alışverişimde aldığım bir saç bakım ürünüydü. Ne yazık ki o kadar güzelim iddiasının karşılığını bulamadım. Etkisi oldukça sıradan geldi. Uzun ve zor açılan saçlara göre bir bakım ürünü olduğunu düşünmüyorum. Banyodan çıktıktan sonra etkisini hissetmek mümkün değil. Çok az bir etki bırakıyor. Fakat bu az etkisi, Pure Beauty serumunun az miktarıyla birleşince, gün boyu ağırlık yapmayan, çabuk açılan ve uzun süre yumuşak formda kalan saçlara imza atıyor. 



Benim için en iyi ikilimin ilk örneği buydu. 
Bu yazılarım blogda devam edecek. Bakalım sıradakiler neler olacak? 

Paylaş
, , , , , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.