Escada Magnetism Parfüm Yorumu

Escada Magnetism Parfüm Yorumu


Escada Magnetism, erkekler üzerinde manyetik etkisini hissettiren, oldukça feminen seksilikte, tıpkı ismi gibi çekici ve iddialı bir parfüm. Bir o kadar da her tene yakışmayacak kadar seçici yapıda. Plajlarda seke seke cirit atan şekerli parfümlerin yapışkan hallerinden daha karakteristik. Adeta şuh bir nefes. Zengin koku aralığıyla büyüleyen Escada Magnetism parfümü bana göre; farklı, seksi ve kendini belli eden " ben buradayım, beni fark etmemen imkansız" çağrısını gönderen cesur havada. Eğer afrodizyak parfümlerle aranız var ise, Escada Magnetism parfümünün çağrısına kapılma ihtimaliniz çok yüksek. Hem tatlı hem baharatlı hem de afrodizyak etkili ilginç ve dikkat çekici bir karışım.


escada-magnetism-parfum-yorumu
Escada Magnetism Parfüm Yorumu



2003 yılında piyasaya sunulan Escada Magnetism parfümü, öyle tuhaf bir çizgiye sahip ki, ya sev ya nefret et sınırını size baştan net olarak belli ediyor. Ben kesinlikle seven tarafta oldum. Tenime hapsettiği koku, saatler içerisinde farklılaşarak devam etmesi, net hali ve seksi notalarıyla benim için harika bir seçim oldu. Ama kesinlikle belirtmeliyim ki, yoğun ve ağır bir parfüm. Her tene yakışabilecek risksiz parfümler sınıfından hiç değil. Mutlaka almadan önce, parfüm mağazanızdan denemenizi öneririm. Ağır yapısı nedeniyle yaz mevsiminde değil de sonbahar ve kış mevsiminde kendisini daha güçlü hissettiriyor, yaz güneşiyle buluşması o kadar hoş anılar biriktirmiyor doğrusu.


escada-magnetism-parfum-yorumu
Escada Magnetism Parfüm Yorumları

Oryantal, afrodizyak etkili ve tatlı kokuları beraber barındıran değişik bir aroma. Parfümün tasarımcıları ise Pierre Bourdon ve Steve Demercado  ilk açılışını yaptıran notaların birlikteliği ile şaşırtıyor. Çünkü parfümün açılış notaları bile alışılagelen tınılardan oluşmuyor. Tamamen çarpıcı bir birleşim. Parfümlerde kolay kolay bulunmayan kimyon kokusunu, parfümün tenimle buluşmasından 2 saat sonra net bir şekilde alabiliyorum.


-  Escada Magnetism Parfüm Afişi -
escada+magnetism+parfum+yorumlari
Escada Magnetism Parfüm Yorumları

Parfüm tenimden ayrılırken ise daha yumuşak bir vedayı tercih ediyor. Sakin ve usul usul gidiyor. Kokusunun ağır olarak vanilya olduğunu söyleyenlere inat, sadece sonlara doğru vanilyanın varlığını hissettim, ama buram buram. Şişenin dikkat çekici rengi ve sade ama net tasarımı, aslında parfümü çok iyi anlatıyor. Bununla beraber şişesi göze oldukça hoş geliyor, makyaj masama ayrı bir estetiklik kazandırdığını söyleyebilirim. Farklı ve afrodizyak kokulu parfümler ilginizi cezbediyorsa, kış geceleriyle mükemmel uyum sergileme olasılığı yüksek, neredeyse gün boyu kalıcı, birbirinden farklı tınıları tek bir şişeye hapseden zengin bir koku arıyorsanız, öneririm.


escada-magnetism-parfum-yorumlari
Escada Magnetism Parfüm Yorumları

Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.