Golden Rose Vision Lipstick Ruj #103

Golden Rose Vision Lipstick Ruj #103

Golden Rose rujlarına bayılan biri olarak bu seferki blogda paylaşacağım ruj, Golden Rose Vision Lipstick serisindeki rujlardan #103 numaralı olan pembe rengindeki ruju. Pembe rujları çoğu kadının renginden dolayı ilgisini cezbetse de aslında makyajda (bana kalırsa) çok da kolay taşınamayan bir renk. Çünkü pembe tonlar gerçekten soğuk alt tonlu kişilerin olmazsa olmaz rujudur. Eğer benim gibi, cilt alt tonunuz sıcaksa pembe ruj sürdüğünüzde size de sanki makyajınızda hep bir hata varmış gibi gelecektir. Pembe rengini biraz daha yumuaşatarak veren ara tonlar, sıcak alt tonlu ciltlere daha rahat kullanım sunuyor. Golden Rose Vision Lipstick #103, tam da bu anlatıma tarif edebileceğim, pastel ve hafif sıcak tonlar barındıran bir pembe. Vision Lipstick ruj serisinin özellikleri nelerdir?


golden_rose_vision_lipstick_ruj_103
Golden Rose Vision Lipstick Ruj #103



Golden Rose Vision Lipstick Ruj #103, renk veriş ve kalıcılık yönünden çok başarılı. Hem nemlendirme sağlıyor, hem rengini dudaklara kolayca veriyor hem de makyajınızda kalıcılık sağlıyor. Doğrusu bu özellikler, fiyatına kıyasla mükemmel!  Golden Rose, oldum olası sevdiğim bir makyaj markasıdır ve kendisini bu denli geliştirmesi takdire şayan. Rujlarının ve ojelerinin kalitesi aldı başını gidiyor, üstelik cep yakmayan cüzdan dostu fiyat politikasını bozmadan.


Golden Rose Vision Lipstick Ruj #103 tek handikabı, rengini cömertçe veriyor ve kalıcılığını uzun saatlerce sürdürüyor olmasına rağmen, dudak çizgilerini belli eden yapıda. Mesela fotoğraftaki ruj uygulamasında, yeterli nemlendirme yaptığım halde göreceksiniz ki çizgiler yine belli. Bu yüzden kendime ve size önerim makyajdaki ruj aşamasına geçmeden evvel ufak bir peeling yapmak olacaktır.


golden_rose_vision_lipstick_ruj_103_swatch
Golden Rose Vision Lipstick Ruj #103


Nemlendirme yeteneği, kalıcılığı ve rengi ile kalbimi çalan kremsi yapıdaki Golden Rose Vision Lipstick rujlarının fiyatı 9.90 TL. Golden Rose satan kozmetik mağazalarından bulabileceğiniz gibi, bir tıkla kapıma hediyeleri ile gelsin istiyorsanız da Golden Rose Store sizler için var. Bence Golden Rose rujlarına mutlaka bir şansı verin, çünkü bunu hak ediyor.


Bu arada, Golden Rose Online Alışveriş yazıma bakındınız mı?


golden_rose_vision_lipstick_ruj_kullananlar_no_103
Golden Rose Vision Lipstick Ruj #103





* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.