Farmasi Kozmetik Simli Yeşil Eyeliner

Farmasi Kozmetik Simli Yeşil Eyeliner


Farmasi Kozmetik ürünlerinden birisi olan simli yeşil eyeliner. İçerisinde altın ışıltıları var ve bu haliyle yeşilin oldukça sıcak tonu yakalanmış, bu tonun özellikle kahverengi ve ela göz makyajlarına çok yakışacağı bir gerçek. İnce uçlu bir eyeliner olması eyeliner uygulamasını oldukça kolaylaştırıyor. Sabitlenmesi hızlı, kalıcılığı yüksek olmasının yanında, bu tarz simli eyelinerlar makyajda farklılık yaratıyor. 



farmasi-kozmetik-simli-yesil-eyeliner
farmasi kozmetik simli yesil eyeliner


Eyelinerı tek başına makyajınızda kullanabileceğiniz gibi, altına koyu siyah veya kahverengi eyeliner üzerine sürüldüğünde de çok hoş bir hava katabilir. Hatta Kore kızlarının makyaj stili gibi göz altlarınıza da ince bir hat halinde eyeliner çekebilirsiniz. Yapısı her iki kullanıma da oldukça ideal. Eyelinerın içerisindeki simler dağılmıyor, ince uçlu eyeliner fırçası sayesinde istediğiniz kalınlıkta veya incelikte eyeliner çekebiliyorsunuz. Göz çevresini tahriş etmiyor, oldukça hafif bir yapısı var. Çabucak sabitleniyor ve sabit halini uzun süre muhafaza edebiliyor, kalıcılığı gayet iyi. Bununla beraber makyajınızı çıkartırken zorluk yaşatmıyor. Fiyatına nazaran performansı çok çok iyi, daha farklı renk seçenekleri de kendinize uygun, zevkinize veya makyajınızda size yakışacağını düşündüğünüz farklı renkleri alarak deneyebilirsiniz.

farmasi-kozmetik-simli-yesil-eyeliner
farmasi kozmetik simli yesil eyeliner

* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.