Farmasi Kozmetik Simli Mavi Oje #204 - Farmasi Nail Polish #204

Farmasi Kozmetik Simli Mavi Oje #204 
Farmasi Nail Polish #204


Farmasi Kozmetik ürünlerinden; 204 numaralı bol simli bol pırıltılı mavi rengindeki oje, özellikle benim gibi simli ojelere düşkün oje canavarlarını heyecanlandıracak güzellikte. Bu tarz simli ojeler, diğer parmaklarınıza uyumlu farklı bir oje uygulanıp sadece yüzük parmaklarına farklı renk sürme trendine inanılmaz yakışıyor. Simli ojeleri eğer kullanmakta sorun yaşıyorsanız, o şekilde de kullanabilirsiniz, böylece tırnaklarınıza farklılık katmış olursunuz.



farmasi-nail-polish-204-farmasi-kozmetik-simli-mavi-oje
Farmasi Kozmetik Simli Mavi Oje #204 - Farmasi Nail Polish #204



Farmasi simli mavi ojenin numarası 204 ve yapısı jel kıvamında. Jel yapısından dolayı sürümü çok rahat. Simli olmasına rağmen hızlı bir kurumaya sahip. Özellikle simli ojelerde, pek çok markanın ojesi geç koruma yönünden birbiriyle yarışır, Farmasi onlara fark atacak hızda. Birbirine ton olarak yakın olduğu için, simli ojenin altına yine Farmasi Oje #141 turkuaz rengini kullandım.


Gönül rahatlılığıyla simli mavi formundaki bu Farmasi ojesini öneririm. Fiyatına nazaran oldukça başarılı bir oje. Yaz mevsimine uygun olduğu gibi, ben simli mavi ojelerin kış mevsimine de ayrı yakıştırırım. ♥


Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.