Farmasi Kozmetik Turkuaz Oje #141 / Farmasi Nail Polish #141

Farmasi Kozmetik Turkuaz Oje #141 - Farmasi Nail Polish #141

Farmasi Kozmetik ürünlerinden; 141 numaralı oje tam bir turkuaz renginde, canlı ve özgün duruşuyla özellikle yaz mevsimine çok yakışan renklerden birisi. Farmasi ojenin sürümü rahat, kuruması hızlı, rengini kolayca veriyor.


- Farmasi Kozmetik Turkuaz Oje #141 / 2 Kat Sürümü (Topcoat + Basecoat yok) -
farmasi-kozmetik-turkuaz-oje-141-farmasi-nail-polish
Farmasi Kozmetik Turkuaz Oje #141 - Farmasi Nail Polish


Farmasi ojenin kendi parlaklığı oldukça yeterli, parlaklık için ekstradan cila oje (top coat) kullanmanıza gerek yok. Ayrıca baz (base coat) sürmediğim halde, ojeyi tırnaklarımdan çıkarmak istediğimde de bir zorluk yaşatmadı. Güçlü rengine rağmen çıkartırkan tırnakların kenarına bulaşan ojelerden değil.


Fiyatına göre pek bir şahane. Eminim ki denediğinizde en az benim kadar seveceksiniz. Turkuaz rengi olmadan yaz geçmez, hele ki ufak detaylarda turkuaz rengini kullanmak ayrıntılara daha bir tatlılık katıyor. Oje severlerin zaten yaz zamanı vazgeçemediği renklerden biri boşuna Turkuaz değil. Kesinlikle öneririm!


Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.