Golden Rose Color Expert Oje #15 * Mercan Rengi Oje

Golden Rose Color Expert Oje #15 
Mercan Rengi Oje

golden-rose-color-expert-nail-polish-oje-15
golden rose color expert nail polish oje 15


Golden Rose yeni oje serisi olan Color Exper oje koleksiyonundaki #15 numaralı oje, mercan baskınlığında bir renge sahip muhteşem bir yaz ojesi. Bana kalırsa bu tarz canlı ve iç açıcı renkleri bahar ve yaz mevsimine çok uyumlu. Oldukça güzel bir tona sahip olan Golden Rose Color Expert 15 numralı ojenin ayrıntıları şu şekilde:





golden-rose-color-expert-oje-15-mercan-rengi
Golden Rose Color Expert Oje 15 - Mercan Rengi Oje

Kremsi yapıda bir oje ve aynı zamanda mercan rengi gibi ara renk olması birçok kişi için daha çok tercih edilesi özelliğinde. Çünkü mercan rengin güzel bir tılsımı var; ne çok kırmızı, ne çok turuncu, ne çok pembe. Bu saydığım renkleri fazla iddialı bulanlara daha sempatik renk olarak mercan rengi göz kırptığı için çoğu kadın da bu rengin verdiği sıcaklığı sevip hem makyajda ruj ve allık seçimlerinde hem de tırnaklarındaki ojelerde kullanıyor ki ben de mercan rengini fazlasıyla sevenlerdenim. Golden Rose Expert Oje #15, turuncuya değil pembeye bakan bir mercan rengi. Geniş fırçaya sahip ve fikrimce geniş fırça ojeler kullanım açısından daha rahatlık sağlıyor. Çünkü tek hamlede oje sürme pratikliğini yaşatıyor. Tırnaklarımda ojenin iki kat uygulanmış halini ve güneşli havadaki çekimini görüyorsunuz, iç mekanda ojenin rengi biraz daha koyu gözükmekte. 2.75 TL fiyatıyla cüzdan dostu olmasının yanında hem oldukça pigmentli hem de kendiliğinden parlak olan bu oje, kıpır kıpır yaz mevsimi için mükemmel seçim olacaktır.


golden-rose-color-expert-oje-15-mercan-rengi
Golden Rose Color Expert Oje 15 - Mercan Rengi Oje



Golden Rose ojelerini, çoğu kozmetik mağazasından bulabileceğiniz gibi, 
resmi satış sitesi olan Golden Rose Store 'dan da edinebilirsiniz. 






* Tanıtım Ürünüdür
Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.