Golden Rose Vision Lipstick #109 - Ten Rengi Nude Ruj

Golden Rose Vision Lipstick #109 - Ten Rengi Nude Ruj

Golden Rose, Vision Lipstick serisindeki rujlardan birisi olan 109 numara, tıpkı diğer Vision rujları gibi orta kısmında pencereli bir ambalaja sahip, böylece makyaj yapmadan önce hangi rengi sürsem diye kararsız anlarda her rujun rengini açıp bakmak yerine pencere kısmından hangi renk olduğunu daha kolay anlama pratikliği sağlıyor. Golden Rose Vision Lipstick 109, ten rengi (nude) ayarında ancak içerisinde hafif bir pembelik barındırdığı için dudakları ölü gibi göstermiyor. Bana kalırsa bu ruj, hem beyaz hem orta hem de esmer renklerde ortak kullanılabilecek joker bir renk aralığına sahip.



golden-rose-vision-lipstick-109-ruj
Golden Rose Vision Lipstick #109 Ruj



Ten rengi (nude) rujların en güzel özelliği, dudakları daha dolgun gösterdiği gibi makyajınızı da daha doğal gösteriyor. Gündelik hayatımda sadece yoğun göz makyajı yaptığım zamanda değil, gündelik fresh bir makyajda da ten rengi (nude) rujları tercih ediyorum. Makyajsız makyaj trendi olan ve benim de günlük olarak sıklıkla kullandığım No-Makeup Makeup için çok uygun olan Golden Rose Vision Lipstick 109, aynı zamanda nemlendirme yeteneği ve kalıcılığı da yüksek bir ruj. Genelde nemlendirme yeteneği yüksek olan rujlarda kalıcılık sorunu olmakta, ama Golden Rose çözmüş bu işi. Kesinlikle bir şans verin, zaten çok da ekonomik bir fiyatı var, denemeye değer.



golden-rose-vision-ruj-lipstick-109-ten-rengi-nude
Golden Rose Vision Ruj Lipstick #109 - Ten Rengi Nude


Golden Rose Vision rujlarının fiyatı 9.90 TL, hem çoğu kozmetik mağazasında bulabilirsiniz hem de Golden Rose Store da bol hediyelerle birlikte gönderim yapıldığı için online alışveriş yaparak da tercih edebilirsiniz. Bence çoğu makyaja ve tene hitap edebilecek güzellikte, kalıcılığı ve nemlendirme yönüyle de gönlünüzdeki yerini alabilecek kalitede olduğunu düşünüyorum. Eğer ki ten rengi (nude) rujlara ayrı ilgiliniz var ise mutlaka bir şans verin derim.




* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.