Note Kozmetik Deneyimlerim

Yakın zamanda yeni bir kozmetik markasıyla tanıştık.Note markası kozmetik piyasasındaki yerini aldı ve biz kozmetikseverler için heyecan kaynağı oldu.
Kozmetik deneyimi eskilere dayanan bir ekiple üretilen Note ürünleri hem kaliteyi hemde uygun fiyatı birarada sunuyor.
Ayrıca Türkiye'de ilk kez Kozmetik markasının yüzü bir erkek oldu ve Nihat Odabaşı marka için kamera arkasından kamera karşısına geçerek dikkatleri üzerine çekti.
Ben geçtiğimiz haftalarda Note ürünleri ile tanışma fırsatı buldum.Bugün elime geçtiğinden beri kullandığım ürünlerle ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
Siyah ambalajlı ürünleri her zaman daha çekici buluyorum.Bu sebeble Note ürünleri, bazı ambalajlarını büyük bulsamda sade ve sofistike görünümleriyle beğenimi kazandılar.
Ürünler arasındaki Note ojeyi daha önce denemiş ve blogta paylaşmıştım.Görsellerine buradan ulaşabilirsiniz.
Şimdi denediğim ürünlere sırayla göz atalım.
Long Wearing Lipstick: Dudak ürünlerinde öncelikli tercihim rujlardan yana oluyor.Lovelight isimli ruj bu sebeple denediğim ilk ürün oldu.
Kremsi yapıdaki harika pembe'yi dudağa uygulamak oldukça kolay.Tek sürüşte rengini veriyor ve kusurları belli etmiyor.Hafif,rahatsız etmeyen kokuya sahip ve dudaklarımda kurumaya yol açmadan saatler boyu kalabiliyor.
Note rujlar içindeki argan ve kakao yağı ile dudakları korurken paraben içermiyor.
Luminous Silk Quattro Göz Farı: 01 numaralı Göz farı paleti mürdüm ve toprak tonlarından oluşuyor.Yeni tanıştığım markalarda farlara karşı genellikle mesafeliyimdir ancak bu palet yumuşacık farları ve başarılı pigmentasyonu ile önyargımı yıktı.
El ya da fırçayla renkler kolayca alınıp uygulanabiliyor.Üstelik farların bazsız pek tutunamadıkları göz kapaklarımda, baz olmadan dört saat bozulmadan kalabildiğini eklemeden geçemeyeceğim.
Note Full Covarage Concealer: Günlük makyajda Concealar'ı çok sık kullanan biri değilim.O yüzden çok fazla kapatıcı deneyimim yok.Bourjois ve The Balm kapatıcılardan sonra Note kapatıcı'yı kolay uygulanabilir ve örtücü bulduğumu söyleyebilirim.Ivory rengi ten rengime biraz açık kaldığından üst üste uygulayıp bembeyaz göz altlarına sahip olmak istemedim ve dört-beş nokta olarak uygulayıp dağıttım.Sonuç olarak aydınlık ve nötralize olmuş göz altlarına sahip oldum.
Bu kapatıcının kendime uygun rengini mutlaka deneyeceğim.

Lip Glosslar : Gelelim Hydra Color Lip Gloss ile Long Wearing Gloss'a.
Hydra Color Lipgloss ;Vanilla Suede rengini denediğim bu gloss yarı şeffaf yapıda ve ışıltı bulunduruyor.Adı gibi vanilyamsı kokuya sahip gloss'u yapı olarak çok hafif bulmadım.Orta derece yapışkanlığa sahip.Dudaklar birbiribe yapışmıyor ama gloss'unuzun orda olduğunu biliyorsunuz.Bu sebeple hafif ürünler tercih edenlere pek öneremeyeceğim.
Long Wearing Lip Gloss'u diğerine nazaran daha çok sevdim.Elimle dokunduğumda her ikisinin yapısını benzer bulsamda dudağıma uyguladığımda Long Wearing Gloss ile daha rahat ettim.
Cream Nude rengi pek çok makyajla kombinlenebilir.
Kalıcılık için ise bir şeyler içtiğim zaman bardağıma yapışıp kalmadığını,renk yoğunluğu azalsada  2-3 saat tazeleme gerektirmediğini söyleyebilirim.Yemek yeme konusunda bir şey söyleyemeyeceğim çünkü çoğu zaman yemek öncesi rujumdan kurtulmaya çalışıyorum :)
                                                                                  
Note ürünlerinden benim denediklerim bunlar ancak Note Kozmetik stantlarında birbirinden renkli Note ürünleri sizi bekliyor.

Ben Note ürünlerini genel olarak başarılı ve fiyatına göre yüksek performanslı buldum.
Siz markanın ürünlerini denediniz mi,denediklerinizi nasıl buldunuz ?
Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.